Csúszik a Vanguard és a Warzone második szezonja

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 20.
  • Csúszás
Link másolása
A Call of Duty hivatalos oldalán megjelent egy közlemény, amiben az Activision megerősítette, hogy a játékokkal kapcsolatos komoly hibák miatt elhalasztják a Vanguard és a Warzone új szezonját, és a problémák orvoslására fókuszálnak.

Eredetileg február 2-án rajtolt volna el a Call of Duty: Vanguard és a Warzone második szezonja, az Activision azonban egy, a játék oldalán megjelent hivatalos közleményben bejelentette, hogy elhalasztják a premiert, így csak február 14-én indulhat el a következő szezon.

Az indoklás szerint a csapat tisztában van vele, hogy jelenleg is súlyos problémák sújtják a Call of Duty: Vanguardot, a Warzone Pacificet és a Modern Warfare-t, így az erőforrásokat inkább ezek orvoslására szeretnék átcsoportosítani. A bejegyzésből kiderül, hogy az eddig már megérkezett javítások és frissítések mellé hamarosan újabbak is következnek, hiszen a játékok stabilitási gondjai és hibái mellett komoly problémák vannak a fegyverek és a különböző eszközök egyensúlyával is, amelyek folyamatosan hatással vannak a Warzone és a Vanguard mindennapjaira.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...