Visszatérhet a Guitar Hero és a Skylanders?

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 20.
  • Hír
Link másolása
Az Activision Blizzard vezetője, Bobby Kotick szerint a Microsoftnak megvannak a gyártási kapacitásai ahhoz, hogy ismét visszatérhessen a Guitar Hero-sorozat és a Skylanders.

Azzal, hogy a Microsoft közel 70 milliárd dollárért felvásárolja az Activision Blizzardot, új esélyt kaphatnak az olyan játékok, amelyeket jó ideje jegelt már a kiadó. Ilyen a Guitar Hero és a Skylanders is, amelyek egykoron az Activision fejősteheneinek számítottak.

Bobby Kotick úgy nyilatkozott, hogy szeretné, ha a Microsoft az akvizíciónak köszönhetően visszahozná a nyugdíjazott játékokat. A VentureBeatnek adott interjúban Kotick elmondta, hogy azért is kerültek parkolópályára ezek a címek, mert a különböző kiegészítők gyártására nem volt elég kapacitásuk, viszont a Microsoftnak ehhez megvannak az erőforrásai. A CEO elárulta, hogy már egy ideje tervezték, hogy feltámasztják a Guitar Hero-sorozatot, ötleteik is voltak rá, de a kapacitáshiányok mellett a pandémia is közbeszólt.

A Guitar Hero epizódjaiból összesen 25 millió példányt adtak el, míg a Skylanders-sorozat hárommilliárd dolláros forgalmat generált eddig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...