Nem kap több frissítést a Watch Dogs: Legion

  • Írta: szlav
  • 2022. január 24.
  • Letöltés
Link másolása
A végéhez ért a Watch Dogs: Legion életciklusa. A Ubisoft bejelentette, hogy a legutóbbi frissítés után már nem számíthatunk újabb tartalmakra, később azonban visszatérnek a korábbi online szezonok.

Bő egy év után véget ér a Watch Dogs: Legion támogatása, legalábbis a post-launch tartalmakat illetően. Egy hagyományos egyjátékos kalandnál persze ez nem képviselne hírértéket, a Ubisoft játékaitól azonban mára megszokhattuk a hosszabb live service-t, főképp akkor, ha az adott cím egy viszonylag masszív online porcióval is rendelkezik.

A londoni hacktivista-szimulátor fejlesztői egy nyílt levélben köszönték meg a rajongók eddigi támogatását, de ugyanitt jelentették be azt is, hogy a játék frissen elindított új online szezonja, a Season 5: Stripes képviseli majd a Watch Dogs: Legion utolsó tartalmi frissítését. Ezt követően nem számíthatunk majd új sztorikiegészítőkre, mint az Aiden Pearce történetét folytató Bloodline. Az online bővítményekre folyama is elapad majd -  a többjátékos mód innentől kezdve ciklikusan újrahasznosítja majd a harmadik, negyedik és ötödik szezonok tartalmait.

9.
9.
crytek
#7: Sajnos konzolon semmi pimpelést nem kapott
Nem adok pénzt játékokért de mivel a WD2 GOLD kb 1500ft volt boxra megvettem. Series Xen kb 1 órát toltam és otthagytam rohadtul zavaró hogy semmi élsimitás nincs benne okádék ahogy kinéz. PCn az 1 is szebb nála..
8.
8.
Caleon
#7: Nézőpont kérdése, nekem messze ez tetszett a legjobban.
7.
7.
Kolompár Tarzan
A Watchdogs 2. sokkal jobb volt. Ezt is elbaltázták az okos marketingesek.
4.
4.
CreelienDareigeo
#2: Kajakra én is erre gondoltam! :D
3.
3.
crytek
#1: Kéresedre:

Na akkor jöhet bundlekba/90%-os offba/ vagy ps+-ba esetleg live goldba ne adj isten game passba..
2.
2.
Zisten
Na, végre elkészült. Akkor megveszem. :)
1.
1.
taktaharkányi
Na crytek mindjárt érkezik recskázni, hogy akkor jön humble-be meg game pass-be, küldjétek el a gyerekeket a monitor elől!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...