Horizon: Forbidden West - így fut PlayStation 4 Prón

  • Írta: gorien
  • 2022. január 27.
  • Videó
A Guerrilla Gamesnek jó híre van a Horizon-rajongóknak: aranylemezre került a Forbidden West. Ennek megünnepléseként egy rövid felvételválogatást is kaptunk, amit PlayStation 4 Prón rögzítettek.

Egy hónapot sem kell már várnunk a Horizon: Forbidden West érkezéséig, ez a dátum ráadásul most már kőbe van vésve: a Guerrilla Games bejelentette, hogy a játék aranylemezre került, azaz már semmi nem áll útjába a tömeggyártásnak. A jó hír mellé egy PlayStation 4 Prón rögzített felvételcsokor is felkerült a PlayStation YouTube-csatornájára, így láthatjuk, miként fut azon a konzolon a játék, és még néhány screenshot is érkezett.

Február 18-án indul Alloy új kalandra, amelyről nemrég bővebben is is hallhattunk egy sztorielőzetesen, és a Forbidden West szinkrongárdája is megkapta a maga bemutatkozását.

10.
10.
Ooorky
Ez igen, lassan utolérik a 15 évvel ezelőtti pc-k szintjét grafikában.
9.
9.
Verte meg  a rivotrill
Az biztos,hogy vastapsot érdemel a PS4 PRO hardvere fantasztikus amit még a mai napig kihoznak belőle.
8.
8.
KopyAti
Hát most örülök, hogy van szerencsém Ps5 ön nyomni. A Ps5 ös videókat nézve én megfogadtam, hogy ha lesz Ps5 öm megjelenésig, ha nem, ezzel a játékkal megvárom, míg lesz! Hála az égnek, most már csak a játékra kell várnom. Természetesen előrendelve. Centivágás indul!
7.
7.
cyberstaker
Hát ez hatalmas teljesítmény. Gyönyörű és kifogástalanul fut. Rtika bonyolult technikai háttere van hogy ez így futhasson, úgy hogy tényleg le a kalappal.
6.
6.
taktaharkányi
#5: Valószínű, hogy akkor megszoktam, most nagyon bántó volt hirtelen, bár feltételezem, hogy a PS4-en azért is kell, hogy elfedjen ezt-azt (gyengébb model, textúra a gépeknél, stb). Mondjuk nem fogok pálcát törni, ha ez alap ps4-en is el fog ketyegni, akkor le a kalappal mindenképp.
5.
5.
NemecsekErno
#4: Az az előzőben is elég erősen fel lett húzva, de ha sokáig játszottál vele, akkor már a másik játékokban tünt fel, hogy mennyire tompán néznek ki.

Még lehet, hiányozna is, ha nem így jelenne meg.
4.
4.
taktaharkányi
Remélem a chromatic aberration fetisizmus mérsékelhető lesz a beállításoknál.
3.
3.
r3dman
Ettől azért sokkal jobban fog kinézni mert a videó minősége elég sz.r.Nem is értem az ilyen f.szságokat.
2.
2.
gorien
#1: A magyar helyesírás szabályai szerint ezt így toldalékoljuk.
1.
1.
Peat7599
Nem Prón ba**ki hanem Pro-n!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...