Lebukott a Mortal Kombat 12?

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 28.
  • Pletyka
Link másolása
Jonathan Andersen, a NetherRealm Studios producere nemrég közzétett egy fotót, amelyen elsőre semmi különös nem látszik, de ha jobban megvizsgáljuk a képet, akkor kivehető egy apró utalás, miszerint készül a Mortal Kombat 12.

Az időközben eltávolított képen (lásd alább) a producer munkaasztala látható, amelyen különböző képek hevernek, többek között az első két Mortal Kombatról és az Injustice 2-ről. A felvételen látszik Jonathan Andersen két monitora is, amely közül a jobb oldalin látható egy apró részlet egy levelezésből, illetve a levélhez csatolt állományokról.

Ha ezt jobban megvizsgáljuk, akkor kiszúrható egy MK12_Mast… nevű fájl, ami egyértelmű utalás arra, hogy készül a Mortal Kombat-sorozat következő felvonása. Ráadásul a levél olvasható része alapján arra lehet következtetni, hogy valamilyen bizalmas anyagról lehet szó, amit nem szabad megosztani.

Miután a legutóbbi epizód már jó két éve, hogy megjelent, ráadásul idén ünnepli majd harmincadik születésnapját a franchise, adná magát, hogy méltó módon ünnepeljen a stúdió a rajongókkal - ráadásul nemrég épp arról szóltak a szóbeszédek, hogy a srácok inkább a Mortal Kombatra fókuszálnak, és nem az új Injustice-ra.

Ezek után meglepődünk még, hogy készül a film folytatása is?

1.
1.
kexiaxel
Ők mindig szórakozznak a rajongókkal.
Biztos lesz 12! Mikor?...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...