Az új Mortal Kombatra fókuszálhat a NetherRealm

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 23.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint az Injustice harmadik része helyett inkább a következő Mortal Kombatra fókuszál a NetherRealm, miután továbbra is bizonytalan, hogy mi lesz a Warner fejlesztőcsapataival a jövőben.

Nem olyan rég számoltunk be róla, hogy a NetherRealm befejezte a Mortal Kombat 11 tartalmi bővítését, és teljes erejével egy új, még be nem jelentett projektre fókuszál. A korábbi ütemezés alapján joggal gondolhattuk azt, hogy az Injustice-sorozat folytatása lehet a soros, azonban az általában jól értesült Jeff Grubb arról beszélt nemrég a Giant Bomb műsorában, hogy valószínűleg nem ez a helyzet.

Grubb ugyanis a saját infói, illetve az elmúlt hónapok történései alapján azt állítja, jó eséllyel a Mortal Kombat következő részével foglalkoznak jelenleg a fejlesztőcsapatnál. Egyrészt a Mortal Kombat-sorozat egy aranybánya, másrészt a Warner fejlesztőcsapatainak sorsa továbbra is bizonytalan, a NetherRealm esetleges tulajdonosváltása esetén pedig bekavarna, hogy az Injustice-hoz licencelni kell a DC karaktereit. Tavalyi álláshirdetések alapján egyébként a fejlesztők mindkét sorozathoz kerestek munkatársakat.

De mi is ez a bizonytalanság a NetherReam körül? Ha emlékeztek, már tavaly felvetődött, hogy az anyacég AT&T eladná a Warner fejlesztőstúdióit, és bár később visszakozott, a WarnerMedia és a Discovery összeolvadása további komplikációkat hozott. Az AT&T még májusban jelentette be, hogy a WarnerMediát külön céggé szervezik ki, amely összeolvad a Discoveryvel, az így létrejövő Warner Bros. Discoveryn pedig 71-29 százalék arányban osztozkodik majd a két fél. A döntés a fejlesztőcsapatokat is érinti, de nem tudni pontosan, hogyan: korábban arról lehetett hallani, hogy a stúdiók egy része maradna az AT&T-vel, egy részük pedig menne az új cég alá.

6.
6.
Brenor
Nekem eddig egyik injustice rész se jött be igazán, szegény ember mortal kombatjának tartom őket, a mortal kombatokat mind szerettem különösen az mk11-et, így nem bánom, ha rögtön egy új mortal kombat készül.
5.
5.
pkflavio
#2: Azért nagyon sokan szeretnének egy Shaolin Monks remaket :D
4.
4.
Deadpool
Pedig egy harmadik Injustice jó lenne, simán lehetne az új fenyegetés a Dark Knights banda, máris 5 új karakter.
3.
3.
Zuzmo
#2: Csak karakter-generáló ne legyen benne.
2.
2.
dcba
#1: Tanya miota ninja? :P

Amugy en orulnek egy uj Mortal Kombatnak, de Ed azt mondta, hogy a 11-gyel vege lett ennek a "szerianak", igy jo esellyel reboot lesz megint (a Midway aztan Netherrealms mindig rebootolta az MK-t par resz utan vagy soft vagy hard reboot (MK9), igy kicsit felek, mert jo ideje az uj funkciokat az injustice-on teszteltek be. Attol is felek, hogy esetleg valami MMO fele shaolin Monks szeru online borzalmat szabaditanak rank, de majd meglatjuk :)
1.
1.
Balazs1019
Remélem hogy igazak a hírek és a kövi.Mortal-t készítik.
Azt pedig végképp remélem hogy meghallották a rajongók kérését és benne lesz játszható karakterként az összes ninja.
Reptile,Ermac,Smoke,Tremor,Chameleon,Cyrax,Sektor,Tanya,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...