Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online új fejezete

  • Írta: gorien
  • 2022. január 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda leleplezte, hol várják az új kalandok idén a The Elder Scrolls Online játékosait. Utunk a bretonok ősi hazájába vezet, ahol nem árt résen lennünk, ha túl akarjuk élni a politikai intrikákat.

Tavaly magunk mögött hagyhattuk Oblivion kapuit, idén pedig új vidékeken indulunk kalandra a The Elder Scrolls Online-ban. Ahogy azt Bethesda megígérte a hó elején, tegnap megmutatta, hová vezet majd az utunk: a Systres-szigetvilágba, a bretonok ősi otthonába. A Legacy of the Bretons történetvonal első fejezete, a High Isle június 6-án debütál PC-n, míg konzolokra június 21-én jut el.

Az új történetben egy véres háborút lezáró béketárgyalás idején érkezünk erre az eddig ismeretlen vidékre, ahol politikai intrikák, dölyfös nemesek és egy titokzatos rend tagjai között kell majd boldogulnunk. A High Isle-ban két új társra is szert tehetünk Ember, egy varázshasználó khajit és Isobel, egy lovagi vágyakat dédelgető breton személyében, valamint a Tales of Trubite nevű kártyajátékban is próbára tehetjük tudásunkat és szerencsénket, ami egy komplett játék lesz a The Elder Scrolls Online-on belül.

2.
2.
Kamukaze
Elég nagy rajongója vagyok a játéknak, de ez már szomorú amit a Betti művel. Kaptunk egy bemutatót, aminek a végén írnak egy Juni 6(pc) dátumot. És sem Elder 6 vagy más igazán várós cím. Nem rossz a Zenitől ez a sorozatos tartalomgyártás, de azért most már kellene valami más is.
1.
1.
Hab
Szomorú, hogy a kártyajátéknál nem tudtak jobbat kitalálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...