Cyberpunk 2077 - kanyarban a next-gen verzió?

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 30.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint tényleg nem lehet már messze a Cyberpunk 2077 next-gen verziója, amit a CD Projekt RED az év első negyedére ígért legutóbb. Most a PlayStation Store árulkodott egy kicsit.

A rajongók - érthető okokból - azóta várják a Cyberpunk 2077 next-gen verzióját, hogy megjelent a játék, és nagyon úgy tűnik, hogy már nem lehet messze az új kiadás. Most a PlayStation Store árulkodott erről, legalábbis a PlaystationSize handle alatt futó Twitter-fiók, amely az üzlet backendjét monitorozza az új tartalmak miatt, most arról számolt be, hogy a Cyberpunk kapott egy új borítóképet (lent), ami már a next-genesedést készítheti elő.

Ez egyébként egybevág a CD Projekt RED korábban hangoztatott terveivel, hiszen a lengyel fejlesztőcég novemberben arról számolt be, hogy 2022 első negyedévében szállíthatják le a Cyberpunk 2077 új kiadását - a The Witcher 3 next-gen változata pedig a második negyedévben jöhet. Úgy tűnik tehát, hogy minden a sínen van a srácoknál, és tényleg nem kell már sokat várni a frissítésre.

A Cyberpunk 2077 next-gen verziója egyébként ingyenes lesz a játék tulajdonosai számára, de önállóan is megvásárolható majd.

6.
6.
Nothing
#5: Eredetileg prev gen game.
5.
5.
TDavid22
Next gen? A ps4-en es xbox one-on nem futt a játék csak ps5-ön és a series-én megy van már ps6 is? :D én azt hittem hogy alapból a Next-gen verziókat futtaták az előző gen-en
3.
3.
crytek
Witcher 3 upgrade-et jobban várom
2.
2.
coderman
#1: Tudtommal ps5-on meg xbox series-en nincs ray tracing egyelore. PC-seknek ez semmit nem fog adni.
1.
1.
Viktor_The_Best
Mer eddig nem nezett ki next gen-nek? Mar van benne ray tracing is. Min akarnak valtoztatni meg hogy szebb legyen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...