Hamarosan bejelentik a Bully folytatását?

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 7.
  • Pletyka
Link másolása
A bennfentes iparági hírek terén mindig megbízható információkat szállító Tom Henderson ezúttal a Bully egyik rajongói Twitter-oldala által feltett kérdésre reagálva jelezte, biztos benne, hogy hamarosan jön majd valamilyen Bully-bejelentés.

Legutóbb épp decemberben hallhattunk izgalmas szóbeszédeket a Bully egyébként évek óta pletykált folytatásának lehetséges létezéséről. Ahogy akkor is, most is Tom Henderson szállított információkat, igaz, ezúttal nem konkrétumokat árult el, hanem csak ráerősített a decemberi állítására.

A Grand Theft Auto VI bejelentése után ugyanis a Bully2Source nevű Twitter-oldal az újságírónak szegezte a kérdést, miszerint miért szórakozik a rajongókkal Henderson, amikor egyértelmű, hogy a Rockstar teljes fókusszal a GTA következő részén dolgozik. Henderson válaszában úgy reagált, hogy sehol senki nem mondta, hogy a Rockstar új fókuszpontja a GTA VI-on van, hiszen a bejelentés csak annyit árult el, hogy fejlesztés alatt áll a játék, éppen ezért azzal folytatódik Henderson válasza, hogy ő továbbra is készenlétben van, mert szerinte hamarosan valami mozgolódás lesz Bully-fronton is.

7.
7.
r3dman
Hangulata kiváló volt.Folytatást nehogy elcsesszék.
6.
6.
DarkCrash
Nézzenek be a fiókba van ott még 1 cím amit előkaphatnának. MANHUNTOT a népnek.
5.
5.
taktaharkányi
#4: Ők meg a te helyedben úgysem vennék meg..
4.
4.
crytek
Már megint? Én a RS helyébe egy remastereddel lehúznám még a népet :)
3.
3.
Pistons00
#2: Bár csak ugy lenne. De sajnos kétlem. A Gta 5 része után az elvárások az egekben vannak a 6. Részel kapcsolatban. Kizártnak tartom a Bully folytatását. Egy félid meddig remaster -rimeke kiadást eltudok képzelni. ESETLEG. De a Gta 6-nál ugyan ugy ott lesz az online része. Akkora pénz van benne hogy a Rockstárnak bőven elég a Gta 6-ot fejleszteni. Én a Red Dead Redemption 2-is imádtam de van egy olyan érzesem hogy annak a 3. Részétől is egy jó ideig elbucsuzhatók. Az is lehet hogy örökre. -:)
2.
2.
Slik
valami fantasztikus lenne ha folytatnak ezt a jatekot
annyira kulonleges es egyedi volt
1.
1.
Anti4730
Szerintem max egy ocska remastert tolnak az arcunkba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...