Hamarosan újra bétázik a The Cycle: Frontier

  • Írta: szlav
  • 2022. február 7.
  • Korai verzió
Link másolása
Újabb bétatesztre készül a Spec Ops: The Line alkotóinak különös PvPvE-játéka, a The Cycle: Frontier. Ha titeket is érdekel az Escape from Tarkov játékmenetére emlékeztető lövölde próbaköre, érdemes minél hamarabb regisztrálnotok.

A Yager lassan négy évvel ezelőtt mutatta be a legújabb játékát, azóta pedig kezd határozottan alakot ölteni a PvP- és PvE-elemeket ötvöző The Cycle: Frontier. Ha képben vagytok az Escape from Tarkov alapfelvetésével, akkor itt is ismerős lehet a helyzet: a The Cycle játékosai azért érkeznek Fortuna III virágzó planétájára, hogy a helyi flórával és faunával megküzdve értékes zsákmányra leljenek, a számítógép által irányított szörnyetegeken kívül azonban ellenséges játékosok is portyáznak az vidéken.

Ha ez szerintetek is izgalmasan hangzik, akkor érdemes lehet ellátogatnotok a játék weboldalára, itt ugyanis regisztrálhattok a következő zárt bétatesztre - a német stúdió március 10-én élesíti a The Cycle: Frontier következő nagy próbakörét. A végleges verzió egyelőre sajnos nem kapott pontos megjelenési dátumot.

2.
2.
Chdz
#1: Ja, egy darabig ők csinálták, de már a Sumo Digital kapta meg, de egyébként egy nagy büdös semmi nem lesz már abból. A Techland nélkül szart se érnek, azért nem is hallani róla, szépen-lassan majd eltűnik az éterben.
1.
1.
xsbrx
Off-topic: Emlékszik még valaki arra hogy eredetileg a Yäger kezdte el fejleszteni a Dead Island 2-őt?
Lassan már én se...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...