Battlefield 2042 - petíció a pénzvisszatérítésért

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 9.
  • Hír
Link másolása
Aláírásgyűjtésbe kezdtek a rajongók, akik szeretnék, ha minden platformon vissza lehetne kérni a játék árát. Már több mint 50 ezren csatlakoztak a kezdeményezéshez, miközben a Battlefield 2042 már november óta nyúzható.

A petíció leírása szerint azért indult a kezdeményezés, mert az Electronic Arts átverte azokat a rajongókat, akik hittek a promóciós anyagainak, és így a megjelenés napján 70 dollárért vásárolták meg a játékot.

A dühös rajongók szerint a Battlefield 2042 játékosok millióinak okozott több millió dollárnyi kárt, miközben az EA és a DICE nem tartotta be a korábbi ígéreteket, ráadásul a megjelenés napján játszhatatlan volt a lövölde. A játékosok szerint még ma is rengeteg hiba borzolja a kedélyeket, ami miatt jogosan mérgelődnek a közösség tagjai.

A petíció szerint ha elérik az 50 ezer aláírást, akkor vannak olyan menő, csoportos keresettel foglalkozó ügyvédek örömmel képviselik a rajongókat, és beperlik az EA-t. A hír írásának pillanatában már 53 448-an írták alá a követelést. 

Korábban egyébként Andrew Wilson, az EA elnöke is megerősítette, hogy csalódottak a játék teljesítményét illetően. Egyes szóbeszédek szerint free-to-play modellre is válthat majd a Battlefield 2042.

13.
13.
KKola
#12: Mert azt gondolták, hogy ha startra nem is egy két hónap után ki lesz javítva, ami nem is irreális elvárás, ugyanis a halo infinite béta tesztjénél is voltak gondok de indulásra elég sok mindent sikerült javítani, szóval gondolom úgy voltak vele ha már van pofája a drága EAnak 70 eurót elkérni egy multiplyer only játékra, akkor valószínűleg a felmerülő hibákat is javítani fogják gyorsan, hiszen ki az az ostoba kiadó aki lehúzza a játékosokat egy félkész játékkal amiket hónapok után sem hajlandó rendbe tenni, úgy hogy ezzel csoportos pert is megkockáztat, hát úgy tűnik az EA pont ilyen :).
12.
12.
Aanash
De miért vették meg, ha volt próbaidőszak és látták hogy nagyon rossz?
Csak ezt az egyet nem értem.
11.
11.
KKola
#1: Igen én is kitöltöttem és egy percet sem játszottam vele, viszont megnéztem renget videót a YouTubeon illetve rengeteg embernek a panaszát, a játék két hónappal a megjelenés után olyan állapotban van, mintha egy félkész bugos szr lenne, és mint játékos undorítónak találom, hogy a játékipar ki mer adni ilyet a kezei közül, szóval az összes ilyen állapotban megjelent játék megérdemli azt amit kap.
10.
10.
Stig
Gondolom nyáron kicsit kipofozzák, aztán ősztől megy be az EA-Playbe és ennyi.
9.
9.
semike
#8: Pontosan!!!
Két hónap után meg amúgy sem kell vergődni….
8.
8.
taktaharkányi
LOL. Sok szart csinál az EA, de azt nem lehet mondani, hogy zsákmamacskát árulnának. Próbaidőszak volt, 1 dolláros game pass-hez is volt kötve, stb. Akit érdekelt, gyakorlatilag ingyen, 10 órát tesztelhette ezt a kalap szart. A megjelenés után is élt az ajánlat... Sajnos aki ezek után pénzt adott érte, az khm...
7.
7.
br1Koo
#1: Hmm.. Az is lehet, hogy azért nem vette meg és játszott vele a petíciót kitöltő, mert látta a videókból milyen hitvány szar játékot csaptak össze amiért kérnék a pénzét.
6.
6.
markoci555
érzik hogy hal ki a játék és tolódik az ingyenesség felé, aztán gyorsan vissza kéne szerezni a pénzt amit idióta módon gondolkodás nélkül, szinte már preorderként elköltöttek... aki ennyi év után és ennyi játék után nem volt képes tanulni semmiből, annak ez jár... nem fog senki példaértékű jogi ügyet csinálni mert a kiadó röhögve kifizeti, ha esetleg vesztene és az egész folytatódik tovább

az egésznek olyan feelingje van, hogy ki mennyire tud alámenni egy minimális minőségi küszöbnek, amit még elfogad a nép, mint az a kis iskolás kiállítás, hogy mennyi fűrészport lehet még beletenni a kajába, mielőtt elkezdik észrevenni az emberek
5.
5.
Viktor_The_Best
Teljesen egyetertek a jatekosokkal es a rajongokkal. Nyugodtan pereljetek be az EA-t! A mai vilagban vicc amit a kiadok muvelnek komolyan. Szemet banda! En pontosan tudom hogy nehez a jatekfejlesztes, mert tanultam unreal engine 4-et egyedul... Ugyhogy addig ne adjatok ki a jatekot amig nincs kesz!!! Ha nincs penzetek ra fejleszteni, akkor meg ne kezdjetek el a fejlesztest vagy kisebb jatekot keszitsetek!
4.
4.
r3dman
Ennyire számit az az 50 euró.Vicc az egész.Ki mondta,hogy bárki is vegye meg.
3.
3.
Darksiders84
Több mint 2 hónap után ?
Tőlem távol áll ,de ezt előbb is kitalálhatták volna ,ha valóban olyan gyér.
Azért remélem ennyi emberke nem csalódva csak kap vissza,hogy későbbiekben talán nem lesz már divat ennyire behülyíteni a vevőket , amennyiben lesz következménye persze.
2.
2.
mdr88
#1: Nem játszottam vele, így fogalmam sincs, hogy mennyire igaz, amit írnak a játékról... abban viszont egyetértek, hogy létező account-hoz kellene kötni az ilyen petíciók kitöltését, mert valóban boldog, boldogtalan kitölti, csak hogy a maga kis nyomorúsága közepette egy kicsit a hatalmasok között tudhassa magát, amikor elkaszálnak valamit az általa is kitöltött petíció alapján.
Nyilván ilyenre sajnos nem lesz példa :(
1.
1.
Hanoi
És akkor ezt a petíciót az is kitölti majd, aki meg se vette, és egy percet se ölt a játékba.
Szép munka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...