Két és fél millió eladott példánynál jár a Nioh 2

  • Írta: gorien
  • 2022. február 9.
  • Biznisz
Link másolása
Lassan két éve már, hogy a Team Ninja piacra dobta a Nioh második részét, de a csapat bejelentése szerint még mindig van rá kereslet. Az új helyzetjelentés ráadásul az egész franchise ötödik születésnapjának apropójából érkezett.

Tavaly áprilisban mi is megírtuk, hogy jelentős mérföldkövet ért el a Nioh-franchise, hiszen a teljes szériát nézve már ötmillió példányban találtak gazdára a játékok - ebből a Nioh 2 kétmillióval vette ki a részét. A Team Ninja és a Koei Temco friss bejelentése nyomán ez a szám szépen bővült azóta is: újabb ötszázezer példány kelt el a folytatásból.

A helyzetjelentéssel együtt a stúdió a franchise születésnapjáról is megemlékezik: hiszen most van kereken öt éve, hogy a Nioh először megjelent. A Nioh 2 2020-ban követte az elődöt, azóta pedig már egy gyűjteményes formában is be lehetett szerezni a párost.

9.
9.
godach
#8: Volt egy barátom akinek ennyire bejött a karakterkészítő. :)
8.
8.
Robilluma
#6: Most a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint csinálják, de utána gondolom/remélem jön a 3. rész.

#7 Én imádtam a karakterkészítőt annak ellenére is h meg van a maga előnye ha saját protagonistája van egy játéknak és itt ezzel ezt kilőtték. Csini harcosnéni lett a főhősöm mindenféle színes lótuszvirágokkal az arcán :D (Ilyen pró karakterkészítőt azóta se láttam sehol. )
7.
7.
Dízel
En az elso reszert rajongtam nagyon jol ossze volt rakva. Fluid volt a harcrendszer es az egesz nagyon jo volt. A 2. Resz nem tetszett annyira, kezdve hogy nek allt jol a jateknak hogy nem volt konkret foszereploje, krealni kellett egyet. Elveszett a kotodes a karakter irant. A harcok is inkabb egysikuak voltak es sokkal nehezebbek mint az elsobe voltak. Dark soulson nottem fel, de a nioh 2 megizzasztott. A tulzott coubter attackal elrontottak a nagy harcokat.”, legtobbszor csak azzal lehetett tovabbmenni, hiaba akrtad maskepp. Nekem kicsit csalodas volt.
6.
6.
nemfontos
#4: Én minden percét imádtam. Nem tudom mennyit játszottam vele, de elképesztő mennyiségű tartalom van benne úgy is, hogy sok mellékküldetés (nyilván) sokszor a fő küldetések újrakeverése. A Twilight -okat is rendszeresen csináltam.

Nekem a hud -al sincs bajom. Az biztos hogy billentyűzetről játszhatatlan, így aki pc -vel játssza az mindenképpen keressen egy megfelelő contoller -t.

Szeretnék én is egy harmadik részt, remélem hogy egyszer elkészül majd.
5.
5.
Chrysh
#4: +1 A sz*r mellékküldetésekkel és a pocsék kezelőfelülettel HUDostól, inventorystól kezdjenek valamit a 3. részre és nem lesz itt semmi gond kérem szépen
4.
4.
Robilluma
A mellékküldik enyhén szólva is fantáziátlanok voltak. Ugyanazokat az ellenfeleket rakták be a pályák végére akikkel már találkoztunk, illetve volt ahol kettőt egyszerre. És amikor a King Kong méretű ellenfelekből jön több is (pl a bika-, és a lófejű monstrum) az nem valami kellemes :/
Nekem azzal a lándzsás fickóval gyűlt meg a legjobban a bajom akit abban a szűk helyiségben kellett lenyomni és olyan gyorsan és agresszíven támadt mint egy konyhásnéni ha szídják a fasírtot. Maeda Toshi vagy vmi ilyesmi. Pár százszor leabált a fazon. Mondjuk amikor a játék végére értem és megnéztem a statjaimat elkerekedett a szemem a 2200 körüli elhalálozást látva xD xD
Az hozzátartozik h én nem yt-on látható op builddel mentem hanem sima karddal, nem is bántam meg. Rohadtjó skillfája van látványos mozdulatokkal. Csak nehéz volt vele nagyon.
Tetszett rengeteg bossfight, főleg az az istenség amelyiknek két félteke volt, az egyik íjazott a másik vmi melee.
A Sekiróval és ezzel függtem rá a kihívást jelentő souls-okra és barátaira :D Persze a Niohban a harc sokkal összetettebb, variálhatóbb.
3.
3.
Stark666
Mind a kettő rész pipa . Nioh nehézségi fokozaton már elég kemények a harcok . ( Way of the Nioh )

Roppant élvezetes boss harcok és zenék . Örülnék ha 5 éven belül elkészülne a 3. rész . Ami végleg le is zárná ezt a sorozatot .
2.
2.
Slik
#1: ezzel a kis irassal meg is jott a kedvem hozza
az elsot is elegge elveztem a sok agyverzes ellenere is
1.
1.
nemfontos
Fantasztikusan jól sikerült játék. Hihetetlen mennyiségű tartalommal. Sok sok óra játék után is lehet benne újdonságot felfedezni. 60 - 80 órát könnyedén bele lehet rakni, de ennél akár sokkal többet is. Mindenkinek ajánlom.
A DLC -k is nagyon jók, abszolút megérik a pénzt, érdemes tehát egy pakkban megvenni.
Viszont ha ps5 -re veszitek meg a remaster változatot, és az első részt már játszottátok annó ps4 -en, akkor azt már nem érdemes még egyszer megvenni.
Tehát ha soha nem játszottatok nioh -t de akartok akkor a rematered collection a legjobb vétel, ha játszottátok a nioh -t akkor pedig a nioh 2 remastered complete a legjobb vétel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...