Launch traileren a CrossfireX

  • Írta: szlav
  • 2022. február 10.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a kizárólag Xbox-konzolokra tervezett CrossfireX. A Dél-Koreában hatalmas népszerűségnek örvendő lövölde nyugatias folytatása a jeles nap alkalmából kapott egy látványos launch trailert is.

A Crossfire-sorozatot nem kell bemutatni az ázsiai közönségnek, a Smilegate azonban úgy döntött, hogy a széria harmadik részével a nyugati piacra is kiveti a hálóját. Így történhetett meg, hogy az FPS-hez az Alan Wake és a Control fejlesztőcsapata, a Remedy készített egyjátékos kampányt. Ebből láthatunk ma egy kedvcsinálót, de persze Xbox One-on és Series X-en vagy S-en személyesen is belevethetjük magunkat a harcba. A játék az Xbox Game Pass könyvtárából is elérhető, így nem is kell túl mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

7.
7.
Őrnagy
Na és mit lehet tudni, mennyibe került a Trailer? Remélem, volt vagy 100 milla. Az ilyesmin nem szabad spórólni, Phil, nehogy úgy járj, mint a Halo trailerrel, hogy a játékosok kiszúrják a pixeleket!
6.
6.
Őrnagy
#2: Most miért? Mindenki tudja, hogy ha az előzetes jól néz ki, akkor a játék is fasza lesz! (nem)
5.
5.
crytek
#4: A single az nem game passos azt meg kell venni, lehet azért :)
4.
4.
FiveSalmon69
#3: Azt mondjak nem sok valtozott a 2 evvel ezelotti betahoz kepest. Sokan panaszkodnak a beallitasok korlatozottsagara, keves tartalomra.. azt hozza kell tenni mondjuk, hogy ezek az mp-t kritizaljak. A single kampanyrol meg nem olvastam semmit. Meg lehet jo.
3.
3.
godach
#2: Ne mondd már hogy rossz lett. Alig vártam :)
2.
2.
FiveSalmon69
#1: Trailert mar tudnak csinalni. Review-ok alapjan jatekot is meg kene tanulni xd
1.
1.
Viktor_The_Best
Hu ez brutalisan latvanyos volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...