CrossfireX XBOXONE

A Microsoft jóvoltából nyugatra költözik a koreai Counter-Strike, a CrossfireX.

Befellegzett a CrossfireX-nek, hamarosan a multiplayer és a kampány is elérhetetlen lesz

Nem aratott osztatlan sikert a CrossfireX Xbox-konzolokon, májusban végleg lelövik a játék egy- és többjátékos módját is.

GC 2022: Futottak még az Opening Night Live műsorán

Véget ért a Gamescom nyitóeseménye, az Opening Night Live, a műsor pedig tömve volt bejelentésekkel és látnivalókkal. A fontosabb hírek után jöjjön egy összefoglaló a többi érdekességről!

Launch traileren a CrossfireX

Megérkezett a kizárólag Xbox-konzolokra tervezett CrossfireX. A Dél-Koreában hatalmas népszerűségnek örvendő lövölde nyugatias folytatása a jeles nap alkalmából kapott egy látványos launch trailert is.

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Lassan esedékessé válik, hogy a Microsoft bejelentse, milyen újdonságokkal bővíti az Xbox Game Pass felhozatalát februárban. A hivatalos bejelentésig egy szivárgás ad ízelítőt a kínálatból.

TGA 2021: Bepillantás a CrossfireX kampányába

Az Ázsiában hihetetlen népszerűségnek örvendő Crossfire-t közösen dolgozza át a nyugati piacra a Smilegate és a Remedy. Most az utóbbi által készített kampányba pillanthattunk be, és még megjelenési dátumot is kaptunk.

GC 2021: Lássuk a CrossfireX multiplayeres pályáit!

A Smilegate Xbox-exkluzívként érkező lövöldéje is beugrott a Gamescom nyitóceremóniájára. Ezúttal abból kaptunk egy villámgyors válogatást, hogy milyen pályákon vívunk majd multis tűzpárbajokat a CrossfireX-ben.

Rekordévet zárt tavaly a Remedy

Kiemelkedően sikeresnek könyvelhette el 2020-at a finn Remedy Entertainment, hiszen friss játékmegjelenés nélkül is az eddigi legjövedelmezőbb esztendője lett a járvány tépázta tavalyi év a fejlesztőcsapatnak.

Az Xbox-exkluzív CrossfireX sem jelenik meg idén

Az Ázsiából nyugatra költöző CrossfireX is csatlakozik a koronavírus-járvány miatt elhalasztott játékok egyre bővülő sorához. Az Xbox-konzolokra fejlesztett lövölde csak 2021-ben fog megjelenni.

Futottak még az Xbox Games Showcase-en

A külön szemlézett játékokon kívül is volt látnivaló az Xbox Games Showcase-en, azok ebben a cikkben fértek el. A műsorban bemutatott játékokban közös, hogy mindegyik része lesz az Xbox Game Passnek megjelenéskor.

Itt nézhetitek vissza az Xbox Games Showcase-t

Lefutott a júliusi Xbox Games Showcase, amelynek a főszereplői a Microsoft ernyője alatt készülő játékok voltak. A Halo Infinite-et előre beharangozták, de bőven fért még más is az egyórás műsorba.