Megérkezett a Cyberpunk 2077 next-gen update-je

  • Írta: gorien
  • 2022. február 15.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy az alapjáték, úgy az újgenerációs változat is csúszott egyszer-kétszer, de már nem kell többet várni rá. A CD Projekt RED ma elérhetővé tette az update-et, ahogy a Cyberpunk 2077-et alaposan megbolygató 1.5-ös patchet is.

Ahogy azt a CD Projekt RED tegnap megígérte, ma egy közel egyórás streammel jelentkezett, ennek középpontjában pedig a Cyberpunk 2077 állt. Pontosabban annak is az 1.5-ös patche, amely alaposan megbolygatja a szerepjátékot, és ingyenes DLC-ket is hoz, de ami ennél is fontosabb, hogy már elérhető, és jött vele az újgenerációs update is, szóval a PlayStation 5- és Xbox Series X/S-tulajok készülhetnek a feljavított látványvilágra.

A lengyelek ráadásul egy új lehetőséget is biztosítanak a bizonytalan konzolhasználóknak: az újgenerációs gépeken letölthetővé vált egy ingyenes, ötórás próbaverzió, amelyből természetesen a mentésünket is továbbvihetjük a teljes játékra, ha úgy döntünk, hogy beruházunk rá.

Az 1.5-ös patch számos javítást és életminőségi változtatást eszközöl a Cyberpunk 2077-en. A fejlesztők például alaposan átdolgozták a perkrendszert, hogy átláthatóbb és hatásosabb legyen, javítottak a járműkezelésen, de letisztultabb lett a térkép és a skip time funkció is. Fejlesztettek a mesterséges intelligencia működésén is: élethűbben reagálnak a sétafikáló és az autóvezető NPC-k, az ellenségek pedig veszélyesebbek és intelligensebbek lesznek.

Hogy pontosan mi mindent tartalmaz a patch, ezt a játék weboldalán megtaláljátok, alább pedig megtekinthetitek a teljes streamet, ha a CD Projekt RED-től szeretnétek hallani a változásokról és újdonságokról.


15.
15.
Jarl Balgruuf
#14: "Unlocked up to 60fps in performance mode" volt eddig ,és nekem ritkán esett be alá.
14.
14.
Marxista
#13: Nem volt 60 fps eddig.
13.
13.
Jarl Balgruuf
#11: Series X-en eddig is 60 volt.
12.
12.
Ooorky
#11: Dawid pont most csinált egy rtx 3050 bemutatót, végére arra jutott, hogy a játékok nagy részében "kamu" raytracing van, csak minimálisan használják pár fényforrásnál, hogy ne essen be a béka segge alá az fps. Cp '77 is ilyen.
11.
11.
Marxista
Most próbáltam, az RTX és a Performance módok között a 30 és a 60 fps-t leszámítva nagyítóval kell keresni a különbséget. Már ha van egyáltalán... (Series X)
A városi populációt szerintem látványosan visszavették az 1.3-hoz képest.
Egyelőre annyi pozitívumot látok, hogy a 60 fps jót tett a játéknak.
9.
9.
Ooorky
Felraktam, megnyitottam 1+ éves mentést, toltam egy versenyt (ásít), majd levágtam 2 falfirkászt karddal.
Nem találtam melyik gombbal lehet elrakni, menü meg nyit, key bindings, B, fasza.
Menü bezár és...
Átment ~15 fps-be.
Kilépek erre feldobja, hogy ajjaj, összeomlott a játék, küldjünk hibajelentést?

Hát b+, sose fogom befejezni XD
8.
8.
Jarl Balgruuf
#6: Akkor mást játszottam SX-en mert a bughalmazt leszámítva korrekt game volt de a grafika semmi extra.
7.
7.
zozo76hun
#6: en ott hagytam abba amikor a game szabadon-engedett a varosban. azt meg PS4PRO-n. Most onnan folytatom majd PS5-on...
6.
6.
gabeee19
#3: Ugyanígy tettem én is, prologue után direkt letettem. Most azt mondom, hogy jó döntés volt, de ha kijátszottam volna akkor, az is remek élmény lett volna. Next gen konzolokon már megjelenéskor is tökéletesen élvezhető volt, most meg pláne. Azért aki továbbra is kitart a játék divatutálatánál, azt szívesen megkérném, hogy mutasson még egy olyan címet amiben így ki vannak dolgozva a karakterek, párbeszédek, átvezetők. Szinte lemásznak a képernyőről. Ezt jelenleg más cím nem tudja.
5.
5.
Viktor_The_Best
Vajon a next gen konzolokon eleri a 30fps-t vagy 10-15fps-el fog futni??? XD
4.
4.
Zelgadis187
Ez mindig is next-gen játék volt csak éppen nem volt kész amikor kiadták .
3.
3.
Caleon
Series X-en ég és föld a különbség a megjelenéskori állapothoz képest. Ez így most tényleg eszméletlenül szép és hangulatos, kizökkentő bugok nélkül. Örülök, hogy annak idején inkább abbahagytam, most elmerülök benne. :)
2.
2.
NDee
Meg persze csak a szokásos: a nahimic audio vezérlőket le kell lőni, hogy elinduljon... jöhet a hotfix
1.
1.
hedzsooo
Remek,-remek, eppen nemreg telepitettem ujra, hogy az uj vasamon is majd kijatszam. Nyomtam is a frissitesre rogvest
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...