Cyberpunk-streamre készül a CD Projekt RED

  • Írta: szlav
  • 2022. február 15.
  • Teaser
Link másolása
Feltűnően nagy volt a csend honolt mostanában a Cyberpunk 2077 körül, ma délután azonban végre életjelet ad a CD Projekt RED csapata. Reméljük, szó esik a régóta ígért next-gen verzióról és a DLC-csomagokról!

A CD Projekt RED nem siette el a Cyberpunk 2077 frissítéseit, hiszen már több mint egy éve várunk a futurisztikus szerepjáték PlayStation 5-re és Xbox Series-konzolokra szabott verziójára, no meg persze a régóta ígérgetett tartalmi bővítményekre. Szerencsére úgy tűnik, hogy hamarosan helyzetjelentést kapunk a játék sorsáról, a lengyel fejlesztőcsapat ugyanis ma délután 4 órakor levetíti az úgynevezett "REDstreams" adását.

Mivel az év első negyedére ígérték azt, és egyébként is egyre több jel utal arra, hogy lassan készen áll a Cyberpunk 2077 next-gen frissítése, okkal számíthatunk egy megjelenési dátumra, de azt sem bánnánk, ha a műsor során szó esne a The Witcher 3 újgenerációs változatáról. Mivel a REDstreams cím a stúdió vélhetően összes fejlesztését lefedi, könnyen előfordulhat, hogy a Gwent rajongói is megtudhatnak egyet, s mást a kártyajáték idei újdonságairól.

A műsor tehát ma délután 4-kor indul a CDPR Twitch-csatornáján, de természetesen mi is beszámolunk majd a fejleményekről.

6.
6.
Ooorky
#4: Most végre ejtették a prevgent, sok újítás/javítás csak pc/nextgen-re elérhető.
5.
5.
crytek
Engem a Withcer 3 jobban érdekel. Az már nagyon régi ott még látványos különbségek is lehetnek..
4.
4.
manderel
#3: Nem. Pont az volt a baj, hogy last genre készült eredetileg, ezért nem engedhették el a PS4/XboxOne kiadást, hiába futott rajtuk borzalmasan.
3.
3.
Obi Wan Kenobi
nem úgy volt, hogy azért ilyen bugos és azért fut ilyen szarul last gen konzolokon mert next genre csinálták?
2.
2.
Jarl Balgruuf
#1: Nem sokat várok miután az 1.31bughalmaz volt.
Köztük súlyosak is amik megtörték a főszàlat.
1.
1.
Kovbaj
Hát kíváncsi vagyok , hogy mit alkottak ennyi idő után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...