Csak jövőre jön a The Last of Us-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Aki esetleg abban bízott, hogy még idén műsorra tűzheti az HBO a The Last of Us-sorozatát, csalódni fog: a csatorna tartalomért felelős igazgatója jelentette ki, hogy a premierre csak jövőre kerülhet sor.

Noha azt tudjuk, hogy még javában tartanak a The Last of Us-sorozat munkálatai, biztos vannak olyanok, akik reménykedtek benne, hogy még idén elrajtol az adaptáció. A rossz hír az, hogy erre sajnos nem kerül sor, ezt maga Casey Bloys, az HBO tartalomért felelős igazgatója szögezte le a Deadline-nak.

"Nem kerül műsorra 2022-ben, jelenleg is forgatnak Kanadában. Úgy gondolom, '23-ban fogjátok látni. Én már megnéztem néhány korai epizódot, és nagyon izgatott vagyok!" - nyilatkozta Bloys, aki azt is megjegyezte, hogy nem tetszik neki, hogy néhányan "a következő Trónok harcaként" hivatkoznak a sorozatra: "Elég régóta vagyok itt, túl vagyok azon, hogy mi a következő Maffiózok, mi a következő Trónok harca, vagy éppen mostanában mi a következő Utódlás. Nincs olyan, hogy következő Trónok harca."

22.
22.
nemfontos
Amerre elvittek a játék történetét.. Én teljesen leemondtam erről.
21.
21.
taktaharkányi
#18: Különben se vedd szádra a fillérbaszók védőszentjét és a cégét, mert van 1 dolláros game pass, te meg elégedetlenkedsz? Hát neked nem mindegy mivel játszol? Milyen ember az ilyen.
19.
19.
taktaharkányi
#18: A szottyos Micro még Switch exkluzív minecraft cuccokat is adott ki, ami mondjuk ennek a gyíkodromnak úgyis mindegy, mert ugyebár miért nem adja ki a Nintendo a Zeldát pécére a mocskos pénzéhes kutyák ha már nem csinálnak 5 fityinges Márió bándült amiből el tudja adni ami nem kell, hogy ingyenre jöjjön ki a géming mert csak egyszer ér. xD
18.
18.
Nothing
#4: A szottyos Micro hány Forza-t, Gears-t meg Halo-t adott ki PS-re..?
17.
17.
taktaharkányi
#15: Ne internetes bulliingoljad tovább mert valami ártatlan filléren fogja levezetni...
16.
16.
crytek
#15: Na ma is tanultam valamit. Kötekedés a gamekapcson = irónia..
Köszönöm. Ezért szeretek ide járni.
15.
15.
Ooorky
Megnyugodtam, hogy továbbra sem érti az iróniát.
14.
14.
crytek
#13: A kritizálás az nem feltételhez kötött. Az embernek mindenhez is joga van azt mondok bármiről amit akarok. Szóval nagyon rosszul vagy összerakva ha te ezt pl vásárláshoz kötöd. Ilyen alapon neked sincs semmi erkölcsi alapod nekem vau- vauizni... :)

13.
13.
taktaharkányi
#12: Büdös életben nem állítottam ilyet, csupán azt, hogy elvtelen fillérbaszó (és nem azért vagy elvtelen, hanem amellett) vagy, akinek semmi erkölcsi alapja nincs kritizálni semmilyen kiadót, fejlesztőt, boltot, konzolholdert azért, ahogy viselkedik. De ez százszor elhangzott már. És ahogy te naponta 4-szer leírsz valami fillérbaszóságot, úgy én is leírom amikor látom, hogy megbasztad szegény fillért akarata ellenére.
12.
12.
crytek
#11: Tudom hogy nincs ,egy szóval se mondtam ilyet.
Ti állítjátok hogy én tartom el a pc ipart... mert úgy írogatjátok megrögzötten a dolgaitokat mintha CSAK NEKEM lenne minden fejlesztve..
11.
11.
taktaharkányi
#10: Semmi baj nincs a pc iparral (jelentsen ez így bármit is...) szerencsére, ellentétben veled.
10.
10.
crytek
#8: Továbbra is megtiszteltetés ,hogy engem azonosít a sok fogyatékos a pc iparral.. Köszönöm. Mindig meghatódok ezen. Már tudom valamit elértem az életben
9.
9.
taktaharkányi
#8: Végülis miből tart minden úgy optimalizálni, hogy menjen rendesen igp-n és megjelentetni mindent 1 dolláros bándülben, hogy még seftelhessen is más emberek munkájával? Miből?
8.
8.
Ooorky
#7: Nyugi neked külön kiadnak majd egy 8 bites verziót pc-re, hogy tolhasd intel igp-n.
7.
7.
crytek
#5: Pont ez az... egy 5 részes szériából kiadja a 4-5-öt.. Miből tartott volna az egész kollekciót kiadni? Semmiből..
6.
6.
taktaharkányi
#5: Mert a fillérbaszó mindenkin fel van háborodva, aki nem hajol le a az összeejakuált 400 Ft-jáért, amit hajlandó rászánni a hobbijára havonta.
5.
5.
zakkantlaci
Ja, negyedik részt meg a Legcyt kiadta, ja meg a God of Wart, meg a Heavy Raint, Detroit... Valahogy a mai napig nem vágom ezt az unos untalan fikázást. Ez a mai fiatalság...
4.
4.
crytek
#3: Szottyos Sony biztos nem adja ki mind a két részt pc-re. Az Unchartedeket se volt képes...
3.
3.
xanatos0911
#1: Idén kijön a Remake PS5-re és a sorozat indulásakor fog jönni PC-re, jövőre a kettő remasterrével együtt egy pakkban.
2.
2.
Nate Hope
1.
1.
crytek
Akkor a pc-s bejelentés is még várat magára :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...