Walton Goggins lesz a Fallout-sorozat főhőse

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline jelentette, hogy Walton Goggins lesz a Fallout-sorozat főhőse. Az Amazon Prime Videóra készülő élőszereplős adaptációt a Jonathan Nolan- és Lisa Joy-féle Kilter Films produkciós cég készíti.

Még az év elején jelentettük, hogy az eredetileg 2020 nyarán bejelentett Fallout-sorozat életjeleket mutatott, és ha minden igaz, akkor idén már meg is kezdődnek a forgatási munkálatok. 

Az élőszereplős sorozat főhősét már meg is találták az alkotók, a Deadline ugyanis arról számolt be, hogy Walton Goggins csatlakozott a projekthez, aminek vezényléséért egyszerre felelős majd az Amazon, illetve a Kilter Films, miközben a Bethesda Game Studio és a Bethesda Softworks is felügyeli majd a munkálatokat.

A produceri teendőket a Westworld két megálmodója, Jonathan Nolan és Lisa Joy vállalta el, ráadásul Nolan az első rész rendezésére is aláírt. A sorozat showrunnerei is ismerősek lesznek, Geneva Robertson-Dworet a Captain Marvelen dolgozott korábban, míg Graham Wagner a Silicon Valley csapatát erősítette.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...