Bemutatkozott a Street Fighter 6

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A várakozásoknak és a pletykáknak megfelelően nem sokkal ezelőtt bemutatkozott a Street Fighter hatodik számozott epizódja. Egyelőre egy teasert tudunk mutatni belőle, az első részleteket pedig nyárra várhatjuk!

A Capcom még a múlt héten indított el egy visszaszámlálót, amellyel egy bejelentést teaselt, és bár túl sok nyomot nem hagyott nekünk, az időzítés, a pletykák és a tény, hogy a készítők sosem csináltak titkot az új Street Fighter készültéből, azt sejtették velünk, hogy itt bizony Street Fighter 6-bejelentésre számíthatunk. Így is lett!

A játék menetrendszerűen mutatkozott be a a cég Street Fighter-bajnokságának döntőjében, igaz, egyelőre csak egy nagyon rövid teasert tudunk mutatni hozzá - ezenkívül nem hogy megjelenési dátumunk, de még platformlistánk sincs hozzá. Az első részleteket a nyár folyamán osztja majd meg velünk a kiadó.

A Capcom ezzel párhuzamosan bejelentette a Capcom Fighting Collection című gyűjteményt is, amely június 24-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A csomag a japánok tíz klasszikus bunyós játékát vonultatja fel egy pakkban, köztük két olyan Darkstalkers-epizódot, amely sosem jelent meg nyugaton.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...