Guardians of the Galaxy - csalódott a Square Enix

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 23.
  • Biznisz
Link másolása
Hiába a sok pozitív visszajelzés, úgy tűnik, a kasszáknál már nem teljesített megfelelően a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése, a Marvel's Guardians of the Galaxy. A Square Enix viszont azon van, hogy korrigálja a rossz rajtot.

A Square Enix elnöke nemrég pénzügyi beszámolót tartott a kiadó befektetői számára, Yosuke Matsuda pedig elárulta, hogy sajnos hiába voltak kedvezőek a Marvel's Guardians of the Galaxy kritikái, sajnos a premiert követő eladási mutatók alulmúlták a kiadó várakozásait.

Matsuda később hozzátette, hogy a tavaly novemberben, illetve év elején elindított akcióknak köszönhetően sikerült az eladások növekedését elérni, így továbbra is azon dolgozik a kiadó, hogy ellensúlyozni tudják a játék eladási mutatóinak lassú felpörgését.

A Square Enix vezére egyébként tavaly novemberben pont a Marvel's Avengers kapcsán adott hangot elégedetlenkedésének, igaz, tette ezt úgy, hogy alapvetően védelmébe vette a játékot fejlesztő Crystal Dynamics csapatát. Ahogy fogalmazott, sajnos a kiábrándító teljesítmény egyik oka az volt, hogy a stúdiónak nem volt tapasztalata az olyan típusú szolgáltatási modellekkel, mint amire a Marvel's Avengers is épült.

8.
8.
Hogthar
#7: Egyet értek, nagyszerű játék jó történettel.
Kétszer játszottam végig, hogy kipróbáljak alternatív lehetőségeket és meglepetésemre elég sok mindent lehet megváltoztatni.
Az egyik döntésed következtében más területen mehetsz végig.
Ezen kívül jó pár eseményt tudsz teljesen átvariálni.

A hűtőajtón meg egy hatalmasat röhögtem. Ha rendszeresen becsukon a játék végére kapsz egy monológot Mantistól.
SPOILER!!!: A hűtőajtó elromlott, és ez egy univerzális állandó.
(Tehát minden alternatív világban jelen van. Nincs olyan univerzum, ahogy a csapat gondolt volna rá, hogy meg kellene javítani, helyette mindenki másra gyanakodott.)
SPOILER VÉGE!!!

A Kis naplót amit vezet Quill érdemes a játék végére átlapozgatni, ha akartok még egyet kuncogni.

Remélem sok ilyen játékot kapunk még, mert az ilyen gyöngyszemekből hiány van.
7.
7.
GemForge
Nálam ez a nagybetűs JÁTÉK! Végig remekül szórakoztam: a poénokon hangosan kacarászva csuktam be századszor is a hűtőajtót, miközben nem győztem fotókat készíteni az elképesztően eye candy grafikáról. A sztori pedig annyira b@$zottul jó lett, hogy a legtöbb film megirigyelhetné. Valójában soha se tudtam, hogy merre vesz kanyart a történet a következő etapban.
Ja, és a zene!
... és az a hangulat!
Sajnálatos, hogy tucatszarfos játékok hatalmas sikereket érnek el, ez a csoda meg itt az életéért küzd, de sajna ez van. Valamit nagyon elszúrtak, mert én is csak a második kanyarban -baráti ajánlás után- másodkézből vettem meg a játékot és aztán lettem hatalmas élménnyel gazdagabb. Máskor meg rohanok a boltba az előrendelt agyonhájpolt játékokért hogy azán szomorúan konstatáljam, hogy jó is meg szép is, de igazából unalmas, kiszámítható, polírozott ócskavassal van dolgom amely lassan korrodálva pereg ki az ujjaim közül...
Szóval aki jót akar játszani, az bátran szavazzon bizalmat ennek a cuccnak, nem fogja megbánni.
6.
6.
#5: Nekem tetszett a kampány. A multis pályák unalmasak voltak benne, de a sztori megért egy misét.
5.
5.
JinjeR
#3: +++ pontosan!
Az avengers egy szar volt ezen nincs mit szépíteni!
4.
4.
zimonyini
#3: Ahogy mondod. Az Avengers után sok ember, akit a Guardians érdekelt is volna, nem vette meg. A bizalmat csak egyszer kell elveszteni.
3.
3.
taktaharkányi
Vannak önértékelési gondok, ha az Avengers sikertelenségét a rossz modellnek tudják be. Egy lélektelen unalmas szar volt, amivel jelentős faanyagot vágtak ki a Guardians of the galaxy alól.
2.
2.
JinjeR
Jó játék volt,de a közepére kifulladt.Unalmas önismétlődő lett.. kellett volna bele egy kis puzzle,kis minijáték,meg normális fegyver,mert ez olyan mintha játék pisztoly lenne.. hiába fejlesztettem fel fulra,semmit nem változott,főleg mikor már jöttek a táposabb ellenfek.Zene is jó lett volna ha több van benne..
Csak jöttek az ellenfelek állandóan,egy idő után nagyon unalmas és monoton lett.
A grafika elvitte a hátán az egesze6,pedig nagyon jól indult
1.
1.
Darksiders84
Vajon mennyit tervezett a kiadó ,nem tudni .Azért egész jó lett ,de veszteséges , pedig vették csak nem tudni pontosan . Lehet csak a kapzsiság mizéria ,mert semmi nem elegendő mindig minél többet hatást várva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...