Befutott a Horizon: Forbidden West első javítása

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 23.
  • Letöltés
Link másolása
Megkapta a megjelenése utáni első javítását a Horizon: Forbidden West. A sebtapasz kisebb-nagyobb hibák mellett főleg grafikai jellegű hiányosságokat és problémákat igyekszik orvosolni.

A Horizon: Forbidden West múlt heti rajtja alapvetően problémamentes volt, de azért így is rengeteg apró, főleg grafikai hibáról számoltak be a rajongók. A Guerrilla Games hihetetlen tempóban állt neki kigyomlálni a különböző furcsaságokat, így ma meg is érkezett a játék 1.05-ös javítása. A holland csapat már most jelezte, hogy nem az összes ismert hibára ad gyógyírt a sebtapasz, de azért igyekeztek a legfontosabbakat elhárítani.

A játékmenetet befolyásoló apróságok is javítva lettek, továbbá a játék teljesítményén is csiszoltak a fejlesztők, és a kamerakezelés is kapott egy kisebb generált. Javításon estek át egyes játékbeli aktivitások, küldetések és mellékes tevékenységek is, továbbá orvosolva lett a HDR-kijelzőkön tapasztalható probléma és a HUD villódzása is.

A Horizon: Forbidden West február 18-án jelent meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játékról írt tesztünket errefelé tudjátok pótolni, a videótesztünket itt tudjátok megtekinteni, a játék rendezőjével, Mathijs de Jonge-gal készült exkluzív interjúnkat pedig ide kattintva tudjátok elolvasni.

8.
8.
Marcus88
#7: Nekem is csinálta ezt,ha megállt a kamera kifakult a szín.
https://streamable.com/t78zs3
Aztán neki kellett ülnöm és babrálni a beállításokkal és tudtam rajta javítani.
Pedig az össze játékomnál egyet használok,de ezzel voltak bajok.
7.
7.
Ps fanboy
#6: Nekem a füvön csinálta egy helyen, legalábbis egyszer nekem is feltűnt. Viszont nekem pont, hogy kameramozgatásnál volt rendes élénk színe a gyepnek, amikor megállítottam a kamerát, totál kifakult az élénk szép zöld szín és lett helyette egy fakó gaz színe. De azt hozzá kell tenni, hogy nem minden helyszínen csinál ilyenek, de biztos elő-elő fordul több helyen is. Ps slim-en játszom, viszont ezek szerint ez ps5-ön is felmerülő gond, tehát nem hardware probléma.
6.
6.
TrishtanAG
#5: Nem HDR kijelzőn ugyanúgy csinálja a színeváltozásokat kameramozgatásnál, csak már nem a zöld füvön, hanem a lengedező búzakalászszerűségeken :D.
5.
5.
Caleon
#4: Hűű, akkor lehet, hogy námam is jó lesz a hdr. Eddig performance módban kellett futtatnom, mert ott nem volt annyira feltűnő.
4.
4.
Balu1989
#3: Főleg ekkora volumenű játéknál,nem értem mi ezzel a gond,sajna a hdr probléma engem is érintett de most már oké.
2.
2.
Ps fanboy
Én pont ma szereztem be és nekem már az 1.05 töltötte le. Szóval akkor pont jókor vágtam neki a kalandak.
1.
1.
nemfontos
Azért ez nem semmi. Nem túl gyakran írtok patch - ekrol...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...