Folytatást kap az Uncharted-film?

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline megszerezte a Sony Pictures Motion Picture Group elnökének, Tom Rothmannek a nemrég körbeküldött belső levelét, amiben nemcsak az Uncharted-film sikerét ecseteli a vezér, de el is hinti, hogy jöhetnek a folytatások.

A Deadline megkaparintotta a Sony filmes részlegét vezető Tom Rothmannek a levelét, amit a hét elején a Sony Pictures Motion Picture Group munkatársainak küldött ki, és amiben az Uncharted-film eredményeit ecseteli. A levélből kiderül, hogy az Uncharted globálisan egyetlen hétvége alatt átlépte a 100 millió dolláros bevételt, miközben a rajongók Rotten Tomatoeson található összértékelése 90 százalékon áll. Rothman ezután nem fogja vissza magát, és konkrétan úgy hivatkozik az Uncharted-filmre, mint a Sony új sikeres franchise-ára, ami ha nem is tekinthető hivatalos bejelentésnek, mindenképpen előrevetíti, hogy Tom Holland és Mark Wahlberg párosa vissza fog térni.

A levél későbbi részében a különböző részlegek győzelmének nevezi az Uncharted egyöntetű sikerét, ugyanis ez volt az egyik első olyan nagy produkciójuk, amit a COVID megjelenése után le kellett állítaniuk, de mégis kitartottak, és sikerült összehozniuk. Végezetül köszönetet mond a stáb tagjainak, a szereplőknek, valamint a PlayStation Studios és a Sony Interactive Entertainment alkalmazottainak.

9.
9.
norbi27
Állítólag április 26 a streaming premier, de ez nem biztos, hogy Netflixet jelent. Valószínűleg jön arra is a Sony és a Netflix tavalyi nagy volumenű megállapodása alapján, de hogy mikor, az jó kérdés.
8.
8.
crytek
Valaki nem tudja mikor teszik fel netflixre a filmet? Warnernél ugye mondták 45 nap a mozi után az hbo max-ba kerülés... de itt nem halottam semmit mikor pakolják fel.
7.
7.
#5: A film konkrétan a 4 játék egybegyúrva.
6.
6.
crytek
#5: Egy filmben ami termeli a pénzt addig lesz folytatása amíg ezt hozza. Eközben a filmesek pont leszarják akár azt is ha 90 része van játékban
5.
5.
Shao Kahn
#3: Láttam, és nagyon tetszett, de akkor is úgy vélem hogy a filmet nem kell folytatni még egy filmmel, a négy játék tökéletes folytatás neki.
4.
4.
crytek
Jöhet, várom szeretettel. Hamarosan nézhető lesz az itthon is elstartoló HBO maxon
3.
3.
#1: Hát ezek alapján nem láttad még a filmet.
2.
2.
Shao Kahn
Ráadásul a 4 játék önmagában is tökéletes FILM.
1.
1.
Shao Kahn
Az senkit nem érdekel, hogy a filmnek 4 már folytatása is van videójáték formájában, melyek tökéletesen felveszik a fonalat a film után?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...