BioWare: az új Dragon Age a gyártás közepén jár

  • Írta: gorien
  • 2022. február 24.
  • Hír
Link másolása
A BioWare, tartva magát ahhoz az elhatározásához, hogy szeretne minél többet kommunikálni a játékosokkal, tegnap blogbejegyzésben vette át, hogyan haladnak az új Dragon Age-játék munkálatai.

Nemrég Jeff Grubb számolt be arról, hogy a Dragon Age 4 munkálatai rendben folynak, és talán másfél évbe kerül, mire meg is jelenik, de most a BioWare is megszólalt az ügyben, ráerősítve a VentureBeat újságírójának értesüléseire.

Gary McKay elmondása alapján az új Dragon Age-játék tervrajza már tavaly készen állt – azaz meghaladták az előkészületi fázist, és most a lefektetett kreatív alapokra építenek. A csapat jelenleg a gyártási fázis közepén jár: a magával ragadó környezeten, a mély karaktereken, az érzelmes átvezetőkön és a megalapozott gameplayen dolgoznak.

Viszont hiába folynak jól a munkálatok, a Dragon Age-csapat újabb személytől búcsúzik el, Christian Dailey-től, aki 2018 óta dolgozott a BioWare-nél, az utóbbi években a játék executive producereként. Nem ő az egyetlen, aki mostanában elhagyta a stúdiót: a Dragon Age elvesztette már egy producerét és a kreatív igazgatóját is, két éve pedig a BioWare két oszlopos tagja, Casey Hudson és Mark Darrah távozott.

A blogbejegyzés alapján a Dragon Age 4 vezetősége jelenleg a következőképp néz ki: a Mass Effect: Legendary Edition munkálatait is vezénylő Mac Walters felel átfogóan a játékért, a rendezésért Corrine Busche, aki korábban a dizájnrészleget vezette, a gyártási folyamatokat pedig Benoit Houle felügyeli, aki tizenhat éve dolgozik a Dragon Age-sorozaton.

2.
2.
olymind1
2014-ben jött ki a DA:Inquistion, nem kapkodják el a folytatás készítését az egyszer biztos.. a ME:Andromeda meg 2017-ben, nem tudom mi a fenét csinálnak a BioWare-nél/EA-nál.
1.
1.
Slik
a felenel jar a fejlesztes? de ilyenkor akkor mar boven ki lehet adni es majd miutan mindenki megvette es lehuzta a wcn neki lehet kezdeni a masik felenek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...