Frissítve: Hamarosan jön az új State of Play

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 8.
  • Hír
Link másolása
A Game Reactor több egymástól független forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy valószínűleg a hónap végéig bezárólag befut a Sony következő State of Play-eseménye, ahol rengeteg újdonságról hullhat le a lepel.

A Game Reactor beszámolója szerint eredetileg ezen a héten lepte volna meg a rajongókat a Sony a következő State of Playjel, de az ukrán-orosz konfliktus miatt több, a műsorban érintett fejlesztő is kérte a japán kiadót, hogy halasszák el az eseményt. A halasztás kezdeményezése mögé a PlayStation Studios néhány belsős csapata is beállt.

A Sony végül úgy döntött, hogy egy-két héttel elhalasztják a State of Playt, de március vége előtt szinte biztos, hogy megtartják a rendezvényt. Erre egyébként minden okuk megvan, hiszen olyan játékok állnak megjelenés előtt, mint a God of War: Ragnarök, a Final Fantasy XVI, a Forspoken és a Ghostwire: Tokyo. Emellett valószínűleg itt kapnánk meg az első hivatalos részleteket a Game Pass-kihívójának szánt Project Spartacusról, valamint a nemrég bemutatott PS VR2 kapcsán is érkezhetnek friss részletek.

Update! A Sony megerősítette, tényleg jön a következő State of Play, méghozzá holnap, március 9-én 23 órától – YouTube-on és Twitchen is követhető lesz. Nagyjából húszpercnyi anyagra számíthatunk, amely főként japán kiadók keze alatt készülő játékokra koncentrál.

11.
11.
crytek
#10: A szivárgások általában 95%-ban igazak... létező dolog ez, max a dátumban és az árban lehet eltérés.. Mondjuk engem se a dátum se az ár nem izgat, ami érdekel hogy ez már itt is elérhető legyen nálunk hivatalosan
10.
10.
nemfontos
#9: Annyira készpénznek veszitek. Pedig továbbra sincs semmilyen hivatalos forrás csak az egy hónapos pletyka az árakról.
9.
9.
crytek
#8: A game passra elég lenne 2 sor starting 2022.0x.0x...és alatta az árak..
+ odaszúrhatnák még azt is hogy akinek van élő ps + előfizetése azt tud e tört ár ráfizetése után átállni rá..
8.
8.
zoli12i
20 perces lesz ?
Pedig mehetne egy brutál történelmi show, ahol bejelentik az új címeket, a Game passt, és az új VR-t.
7.
7.
crytek
" Nagyjából húszpercnyi anyagra számíthatunk, amely főként japán kiadók keze alatt készülő játékokra koncentrál." Remélem ez csak a levezetés lesz és a "game pass" lesz a fő téma...
6.
6.
nemfontos
#5: Tényleg? Én két helyről rendeltem és egy hét különbséggel pár hónap alatt mindkét helyre megjott. Persze csak az egyiket vettem meg. Így utólag belegondolva meg kellett volna mind a kettőt.
5.
5.
habaen
#4: Én meg annak örülnék, ha megjönne maga a konzol, amire november óta várok...
4.
4.
nemfontos
Én egy bloodborne kettőnek vagy legalább egy remaster - nek örülnék de erre nem sok esély van mondhatnám azt is hogy 0.
3.
3.
Peat7599
Remélem megjelenési dátumot kap a God of War Ragnarok..
2.
2.
Darksiders84
#1: Valószínűleg , reméljük
1.
1.
crytek
Remélem ebben bejelentik a "game passukat"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...