Bemutatkozott az F1 Manager 2022

  • Írta: szlav
  • 2022. március 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A motosportok világában is kipróbálja magát a Frontier Developments csapata. A következő négy évben a brit fejlesztőstúdió szállítja majd a Forma-1 világbajnokság hivatalos menedzsmentjátékait.

A Frontier Developments csapatától sosem álltak messze a menedzsmentjátékok, habár a stúdió az efféle érzékeiket inkább az olyan parképítős címekben kamatoztatta, mint a Planet Coaster, a Planet Zoo vagy éppen a Jurassic World Evolution. Ezúttal tehát némileg másféle terepen, a versenysportok világában veti meg a lábát a cég, hiszen náluk készül az F1 Manager 2022. Lássuk az első előzetest!

A Frontier négy játékra szóló szerződést kötött a Nemzetközi Automobil Szövetséggel, vagyis egészen 2025-ig szállítják majd évente az F1 Manager újabb felvonásait. Habár a fenti előzetes nem sokat árult el a tényleges játékmenetről, az ígéretek szerint az F1 Manager 2022 páratlan részletességgel és nagyszerű látvány kíséretében tárja majd elénk az istállófőnökök életét. A feladatunk az lesz, hogy a versenyzőket, a mérnököket, a pénzügyeinket és persze a csapatunk brandjét igazgatva sikert arassunk a Forma-1 bajnokság legfrissebb szezonjában.

Az F1 Manager 2022 idén nyáron érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

3.
3.
Sz0ty1
Ha felkerül a GamePass-be kipróbálom, egyébként érdektelen.
2.
2.
trigger83
Ha a Motorsport Manager fejlesztője lenne, sokkal jobban lázba hozott volna, aligvárós lenne, így kivárós...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...