F1 Manager 2022 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Forma-1-es menedzsmentjáték a Frontiertől.

F1 Manager 2022 teszt

A vidámparkos címeiről is elhíresült Frontier Developments 2025-ig készítheti az F1-es menedzserjátékokat. Az első próbálkozás ígéretesnek tűnt a trailerek alapján, a végső produktum azonban több sebből is vérzik.

Brit toplista: az élen rajtolt a The Last of Us: Part I

Ahogy véget ért az uborkaszezon, egy sor új játék landolt a boltokban a múlt héten, végül azonban a The Last of Us: Part I emelkedett ki győztesként közülük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan zárjuk a nyarat, és ha az őszünk annyira sűrű lesz, mint a következő néhány nap, akkor bizony nagyon szép idők várnak ránk!

Launch traileren az F1 Manager 2022

Megjelent az F1 Manager 2022, melyben mi magunk irányíthatjuk a kedvenc F1-es csapatunkat. Ennek apropóján megérkezett az utolsó előzetes hozzá, nézzünk is bele!

Harminc év után leköszön a Frontier Developments alapítója és elnöke

David Braben közel 30 éve alapította meg a Frontier Developments csapatát. Az Elite-széria és a számtalan sikeres menedzsmentjáték kapcsán ismert stúdió vezetője most továbbadja a stafétát.

SGF 2022: Mit hozott nekünk idén a PC Gaming Show?

Habár a Summer Game Fest eseményeinek még nincs vége, a hétvégi hajtásnak a PC Gaming Show-val mondhattunk búcsút. Lássuk, hogy mit hozott nekünk idén a master race műsora!

SGF 2022: Játéközön a Future Games Show műsorán

A Future Games Show adása sem szűkölködött a játékokban. Az előadás néhány nagyobb bejelentéséről már külön is beszámoltunk, de tartogatott még más érdekesebbnél érdekesebb újdonságokat is a műsor.

Gameplayt és megjelenési dátumot villantott az F1 Manager 2022

A Frontier Developments az elkövetkező években a Forma-1 terén fog tevékenykedni. Ennek a vállalásnak az első darabja lesz az F1 Manager 2022, ami friss előzetest és premierdátumot is kapott.

Bemutatkozott az F1 Manager 2022

A motosportok világában is kipróbálja magát a Frontier Developments csapata. A következő négy évben a brit fejlesztőstúdió szállítja majd a Forma-1 világbajnokság hivatalos menedzsmentjátékait.