Hét figuracsomagot is kap az új LEGO Star Wars

  • Írta: gorien
  • 2022. március 8.
  • Letöltés
Link másolása
Már csak egy hónap van hátra a TT Games eddigi legambíciózusabb LEGO Star Wars-játékának megjelenéséig. Hiába a fősodor három trilógiája élvezi a főszerepet, a DLC-knek hála más filmek hőseit is beszerezhetjük majd.

Többévnyi várakozás után áprilisban végre megtudhatjuk, képes lesz-e felrázni a TT Games-féle LEGO-játékokat a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. A kilenc filmet felölelő alkotás nemcsak léptékében, de néhány játékmeneti húzásában is újszerű lehet, de ami már biztos, hogy ikonikus LEGO-figurák tekintetében nem szenvedünk majd hiányt. A fősodor hősein túl ráadásul más alkotások szereplőire is rátehetjük a kezünket, ugyanis legalább hét kiegészítő biztosan érkezik a játékhoz.

Már a megjelenés napján beszerezhetjük a The Mandalorian első évadához és a Solo: Egy Star Wars-történethez kapcsolódó figuracsomagokat: előbbiben Mandót, Cara Dune-t, Greef Kargát, Kuiilt és a nem játszható Grogut is megtaláljuk, míg utóbbiban többek között Han Solo, Lando Calrissian és Chewbacca fiatal változatát leljük.

A The Classic Characters Packhez és a The Trooper Packhez is hozzáférhetünk már az első napon, már amennyiben a megfelelő előrendelők között vagyunk – ha nem, akkor az elsőt április 19-től, a másodikat május 4-től vásárolhatjuk meg.

Április 19-én Jyn Erso, Krennic igazgató és K-2SO csatlakozik a mókához a Zsivány Egyes más szereplőivel együtt, míg május 4-től a The Mandalorian második évadának hősei (mint Ahsoka Tano, Fennec Shand vagy Bo-Katan) és a teljes Bad Batch válik elérhetővé.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga április 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre. A kiegészítőket külön-külön is megvásárolhatjuk majd, vagy a Character Collectionre keresztelt szezonbérletre beruházva hozzájuthatunk mindhez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...