Áttekintő előzetesen a Kirby and the Forgotten Land

  • Írta: gorien
  • 2022. március 8.
  • Videó
Link másolása
A Kirby and the Forgotten Landben Kirby váratlanul egy sosem látott világban találja magát. Ha hozzá hasonlóan te is el vagy kicsit veszve azt illetően, hogy mi vár rád a játékban, az új áttekintő előzetes pont neked szól.

A HAL Laboratory és a Nintendo tavaly a Nintendo Directen leplezte le Kirby következő kalandját, amelyben egy sosem látott birodalom vár a kis rózsaszín pufókra.  A Kirby and the Forgotten Land egy újabb 3D-s platformerrel bővíti a franchise-t, amelynek játszótere ezúttal egy elhagyatott város lesz, tömve a Wadle Dee-kre vadászó gonosztevőkkel.

Az új előzetes elárul minden fontosat, amit a március 25-én Nintendo Switchre érkező játékról tudni kell. Kirby különleges eszköztára tovább bővül: továbbra is képes elnyelni ellenfeleket, hogy megszerezze azok képességeit, de az új Mouthful Mode-nak hála teljes autókat, csöveket vagy lépcsősorokat is bekebelezhet, ha ahhoz lenne kedve.

Az elfeledett föld felfedezése közben a Wadle Dee-k falujában is lazulhatunk, ahol minijátékok sokaságával foglalhatjuk le magunkat, ha pedig egyedül nem bírnánk a feladatokkal, egy barátot is magunkkal hozhatunk. Míg a megjelenést várjuk, a játék demóját is kipróbálhatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...