Távozott az új Perfect Dark rendezője

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 13.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Noha a Microsoft még nem jelentette be hivatalosan, a LinkedIn-profilja alapján távozott a The Initiative csapatától Dan Neuburger, az új Perfect Dark direktora. Rövid időn belül ő a második kulcsfigura, aki elhagyja a fedélzetet.

A LinkedIn-profilja alapján három év és nyolc hónap közös munka után távozott a The Initiative csapatától Dan Neuburger, az új Perfect Dark direktora. Neuburger korábban az új generációs Tomb Raider-trilógián dolgozott a Crystal Dynamicsnél, amely egészen véletlenül a Perfect Dark munkálataiba is besegít

Formális bejelentés még nem érkezett a témában, és Neuburger sem részletezte, hogy mik a tervei, így ennél több részletet nem tudunk megosztani. Az biztos ugyanakkor, hogy rövid időn belül ő a második kulcsfigura, aki elhagyja a fedélzetet, hiszen tavaly a vezető tervező, Drew Murray tért vissza előző munkáltatójához, az Insomniachoz.

Az új Perfect Dark egyébként 2020 végén mutatkozott be, azóta viszont nem sokat hallottunk felőle. A tippek szerint a Microsoft idén nyári játékoseseményén újra hallathat magáról a cím, de ez inkább várakozás, mint konkrét értesülés.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...