Hogwarts Legacy - nem lesznek mikrotranzakciók

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 21.
  • Hír
Link másolása
Miután a múlt héten levetített State of Play-adás kételyeket ébresztett a játékosokban, az Avalanche Software illetékese leszögezte: nem lesznek mikrotranzakciók a Hogwarts Legacyben.

Bár az utóbbi hónapokban felmerült, hogy elhalasztják a megjelenését, valójában még idén megjelenik a Hogwarts Legacy, és a legutóbbi State of Play alapján jó esély van rá, hogy ez lesz az a Harry Potter-játék, amelyre minden rajongó vágyott. Ha lemaradtál róla, itt pótolhatod: a közel negyedórányi gameplayt felvonultató videó kitér a játék sztorijára, a különféle mechanikákra és egy körülbelüli megjelenési dátumot is belenget nekünk.

Egy dologban bizonytalanodtak csak el a játékosok: habár a Hogwarts Legacy egy teljes mértékben sallangmentes single player akció-kalandnak tűnt, a gameplay felvétel egy-két jelenete azt a gyanút keltette bennük, hogy a jófajta mikrotranzakciókról azért mégsem hajlandóak lemondani a készítők. Többször is elcsíphető, amint hősünk holdköveket használ nyersanyagként a kraftoláshoz, ez alapján tippeltek sokan arra, hogy ezek az üzleti modell részét képezik.

Szerencsére azonban erről nincs szó, Chandler Wood, az Avalanche Software közösségi menedzsere a Twitteren szögezte le, hogy a Hogwarts Legacyban nem lesznek mikrotranzakciók, és pont - ebben a tekintetben tehát megnyugodhatunk.

A játék az idei ünnepi szezonban érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

2.
2.
DarkCrash
Hál istennek. Én Day One veszem az biztos. Szeretem ezt a világot.
1.
1.
PapaYeti
Csak ne legyen túl repetitiv (inkább rövidebb) és szuper ék ígérkezik. De ezzel azért megvárom a teszteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...