Humble Bundle - 10 millió dollárral Ukrajnáért

  • Írta: szlav
  • 2022. március 21.
  • Akció
Link másolása
Máris óriási sikert aratott a Humble legutóbbi játékcsomagja. A 40 dollárért megvásárolható bundle összesen 123 játékot tartalmaz, a bevételei pedig teljes mértékben az Ukrajnát támogató segélyszervezetekhez jutnak majd.

Hatalmas sikernek örvend a Humble legutóbbi kezdeményezése, a Stand with Ukraine Bundle. A mindössze 40 dollárért vagy 36,39 euróért megvásárolható csomag összesen 123 teljes játékot tartalmaz, melyek közt olyan nagyszerű címeket is találhatunk, mint a Metro Exodus, a Back 4 Blood, a Spyro Reignited Trilogy, a Quantum Break vagy a Max Payne 3. Nem véletlen tehát, hogy a 234 ezer felhasználó csapott le a csomagra, vagyis az innen származó bevételek már meghaladták a 10 millió dollárt.

Ahogy azt a játékcsomag neve is sugallja, a Stand with Ukraine Bundle bevételeinek teljes egészét Ukrajna megsegítésére fordítja a Humble. Az így összegyűjtött pénzösszegek négy segélyszervezethez jutnak el, a vásárlók ráadásul saját maguk dönthetnek arról, hogy milyen arányban osszák el a pénzüket.

Ha ti is le szeretnétek csapni a játékcsomagra, ezzel támogatva Ukrajnát, akkor még nem késtetek el. A Humble programja és a Stand with Ukraine Bundle még egészen március 25-ig él. A bundle egy bizonyos szint felett becsületkassza alapon működik, vagyis a 36,39 eurós minimál ár után bármennyit fizethettek a 2336,48 eurós értékű csomagért.

4.
4.
taktaharkányi
Azért valahol tisztelem az ilyet, aki nem szarozik és kb. 10 milliárd forintnyi kp-val akar akar átmenni a határon. Én egyszer vittem a román határon át 1 liter pálinka helyett 3-at és ökölbe volt a segglyukam. Mondjuk ez az én gengszter életvitelemről is sokat elmond.
3.
3.
crytek
#2: Maximum csak akkor jó ha a sok hulladékot el tudod adni. Egyébként nem. Sajnos mindenkit ugyanaz a 6-7 game érdekel a 87 ből így kb esélytelen jóáron beszerezni őket külön :(
2.
2.
Extol
#1: Legyen már egy kis hited.
Ha abban is végzi, a díl akkor is jó
1.
1.
Ooorky
Majd ez is egy politikus kofferében végzi, mint az eddigiek...
https://mobile.twitter.com/nexta_tv/status/1505635994627981313
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...