Kiszivárogtak a PlayStation Plus áprilisi játékai

  • Írta: gorien
  • 2022. március 29.
  • Pletyka
Link másolása
Billbil-kun folytatja kedvenc időtöltését: nem hagyja a Sonynak, hogy az ő menetrendje szerint mutatkozzanak be a PlayStation Plus ajándékjátékai. Az április termésről is idő előtt lerántotta a leplet.

A Dealabsen tevékenykedő billbil-kun nevű felhasználó ezúttal sem hagyja ki a lehetőséget, hogy a Sony hivatalos bejelentése előtt leplezze le a PlayStation Plus-előfizetés mellé járó játékokat. Ha az előrejelzései pontosak (és az elmúlt hónapokban általában így volt), akkor a Hood: Outlaws and Legends, a Slay the Spire és a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated lesz elérhető az előfizetők számára.

Ezúttal mindhárom játék, a roguelike pakilépítős Slay the Spire, SpongyaBob Kockanadrág felújított kalandja és a csapatmunkára építő, Robin Hood-legendákban gyökerező Hood is megszerezhető lesz a PlayStation 4-tulajok számára, míg az utóbbit PlayStation 5-re szabott változatban is választhatjuk. A jövő havi játékok április 5-én érkeznek, és május 3-ig maradnak bezsebelhetőek.

6.
6.
norbi27
A Spongyabob játék nem rossz, a Slay the Spire pedig 2019-ben a Game Awards-on is kapott jelölést, 97%-on áll Steamen. Aki szereti a pakliépítős roguelike játékokat, annak ennél jobb nem nagyon kell. Szerintem ez nem egy rossz hónap.
5.
5.
Brenor
Ezt a Spongyabob játékot már régóta kiakartam próbálni. Folyamatos Elden Ringezés után kell egy kis változatosság. :D
4.
4.
DarkLord
Úgy látszik az új plus eljövetelével bemutatják, hogy kb. erre számíthat a jövőben az, aki az alap előfizetést választja :D Talán még látunk értelmes játékot is a váltás elött 1-et tuti adnak még legyünk bizakodóak...
3.
3.
NECROSMOKE
De miért nem volt jó a simma PS+ , azt nm értem? Minek ennyi fajta PS+ előfizetés? (júniustól inul) Ja, kapzsiság.
2.
2.
GemForge
Lehet, hogy ez már azt jelenti, hogy már készülnek arra a "bizonyos" bejelentésre. Mert akkor már nem éri meg nagyágyúkat beletenni a kisebb csomagba. A MS is ott állt rá a kisebb Gold címekre, amikor belépett a GPass.
1.
1.
crytek
Felettébb gyenge. De majd a MS megmutatja a live goldban hogy mindig van gyengébb csomag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...