Fortnite - már biztos, hogy marad a Zero Build mód

  • Írta: szlav
  • 2022. március 29.
  • Letöltés
Link másolása
Az adatbányászok már pár napja megszellőztették a hírt, most azonban hivatalossá vált: a hatalmas sikernek hála állandó opció marad a Fortnite új játékmódja, amelyből a fejlesztők eltörölték az építkezés lehetőségét.

A kevesebb néha több - ezt megtapasztalhatták azok is, akik szerint sokkal szórakoztatóbb a Fortnite akkor, ha a tűzharcokat nem az dönti el, hogy ki tud magasabb tornyot építeni a legrövidebb idő alatt. Az Epic Games csapata egy héttel ezelőtt kísérleti jelleggel indította el a Fortnite új játékmódját, amelyből kivették az építkezés lehetőségét, a Zero Build pedig annyira népszerűnek bizonyult, hogy a stúdió ma úgy döntött: az időszakos játékmódnak szánt újdonságot végleg megtartják a játékban. Ehhez még egy pörgős új trailert is kaptunk:

Természetesen nem kell kétségbe esniük azoknak, akik egész nap csak tekernék a 90-eket - a battle royale-játék hagyományos játékmódja is megmarad, de a menüben mostantól állandó opció lesz a Zero Build. Mivel az előző heti frissítésben az Epic komoly változtatásokat eszközölt a karakterek mozgásán, világossá vált, hogy az új szezonban a játék alapfunkcióinak a finomhangolására került a hangsúly - kíváncsian várjuk, hogy ez miként forgatja majd fel a hétről hétre folyamatosan frissülő játék metáját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...