Előfizetéses rendszerre vált a Call of Duty?

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 30.
  • Pletyka
Link másolása
A Charlie Intel szúrta ki, hogy az Activision Blizzard honlapján felbukkant egy új álláshirdetés, aminek a leírása részletesen felvázolja, milyen jövőt is képzel el a kiadó a Call of Duty-sorozatnak.

A Charlie Intel Twitteren közölt bejegyzése szerint nem kizárt, hogy a jövőben előfizetéses modellt is alkalmazni fog a Call of Duty-sorozat. A magazin ugyanis nemrég kiszúrta, hogy az Activision Blizzard új álláshirdetést tett közzé, ami részletezi, milyen jövőt is szán a kiadó a sorozatnak.

A leírás szerint az idei esztendő komoly innovációt és egyéb lehetőségeket tartogat a Call of Duty-sorozat számára, legyen szó a multiplatform-élményről, az állandó kapcsolattartásról, a mobilos fejlesztésekről, továbbá az előfizetéssel érkező tartalmakról. A kiadó ezt Call of Duty 2.0-nak hívja, egy olyan új korszaknak, amiben egyszerre igyekeznek megszólítani a veterán rajongókat és az újonnan érkezőket is.

Bármit is jelentsen az álláshirdetés leírása, valószínűleg az idei esztendőre időzített Call of Duty: Modern Warfare 2-vel együtt a sorozat jövőjét is tisztábban látjuk majd, így azt is, hogy milyen tervei vannak a kiadónak az esetleges előfizetési modellel, ami akár a GTA+ mintáját is követheti majd.

10.
10.
crytek
#8: Az a szép hogy ma sok game arra sem érdemes hogy egyszer letold őket... tehát megvan 2 hét azt nem is emlékszel rá = nem is érdekel hogy megvan-e vagy sem.. Aki bárki máshogy van ezzel az csengeti érte a sokszáz ezret évente..
9.
9.
crytek
#7: A MS most tervezi a "családi game passot" bevezetni... 1 előfizetés 5 alfiók... azaz pont leszarják hogy te havi 100FT-ért fogod letolni a világ összes AAAAAAAA címét náluk... Ennyit arról hogy nekik menyire számít bármi... Ezek foshatják a pénzt az már biztos.. Lehet a Sony ezért nem hoz ide felhőt meg sok más helyre mert a MS velük fizetett ki a felhőért mindent amit ezeken bukik :)
8.
8.
nemfontos
#6: Az a szép az elofizeteses modellben hogy végső soron nincs semmid a végén. Mindenért mindig újra és újra fizetned kell.
7.
7.
nemfontos
#1: Szerintem nem azért költöttek rá ennyi pénzt hogy csak gp cím legyen. De persze majd kiderul.
6.
6.
crytek
#5: Tudja ezt mindenki csak valakinek baj van ott fent és azt hiszi, hogy nem fog bekerülni a game passba Cod...
De be fog és nem csak cod, hanem kb minden címük ami létezik, ahogy a bethesda címek is ott vannak..
5.
5.
Bako
#2: https://news.xbox.com/en-us/2022/01/18/welcoming-activision-blizzard-to-microsoft-gaming/
4.
4.
carbon based
#3: A csalók fontosak, nagyon is kellenek a (kozmetikázott, finoman hangolt) statisztikákhoz. Én így képzelem:
Nem lesznek látványosan kommunikált banhullámok.
A csaló előfizetőket felszólítják, tessék-lássék korlátozzák.
Így, ebben a rendszerben nem párhavonta "vetetik" meg újra a progit a kis pöcsökkel, hanem havonta tejelnek. A kiadó messze jobban jár (bevétel), és az egészet jól lehozva még a mellkasát is büszkén döngeti.
Szumma: A játékosok többsége sajnos a "csalók" maradnak.

3.
3.
Zelgadis187
Szerintem akkor kellne előfizetéses rendszeren gondolkozni ha a játékosok nagyrészét nem a csalók tennék ki. Először azt oldják meg.
2.
2.
Zelgadis187
#1: Veled vannak bajok ha ezt komolyan gondolod.
1.
1.
crytek
Persze hogy arra, 2023-tól game pass a neve :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...