Horrorjátékon dolgozik a Firesprite

  • Írta: gorien
  • 2022. március 31.
  • Hír
Link másolása
A The Persistence után a Firesprite újabb horrorjáték készítésére adja a fejét. Azt még nem tudjuk, hogy egy vadonatúj címről vagy egy már ismert franchise újabb darabjáról van-e szó, de az biztos, hogy AAA-s projektként kezelik.

A tavaly óta a Sony stúdiócsaládjához tartozó Firesprite egy új horrorjátékon dolgozik jelenleg – erről árulkodik az álláshirdetésük, amelyben narratív igazgatót keresnek a projekt élére. Az sajnos nem derül ki belőle, hogy a The Persistence-hez hasonló túlélőhorrorról van-e szó, vagy hogy egyáltalán egy vadonatúj címet vagy egy franchise tagját köszönthetjük-e. Egyelőre annyit tudunk, hogy egy AAA-s, történetközpontú játék lesz, amit az Unreal Engine 5 hajt meg.

Horrorjáték ide vagy oda, a Firepsrite egyébként sem unatkozik mostanság. A PlayStation VR2 megjelenésére készen kell lenniük a Horizon-játékok spin-offjával, a Call of the Mountainnel, illetve állítólag hozzájuk került az új Twisted Metal is, miután a Sony elvette a projektet a Lucid Gamestől.

1.
1.
crytek
PS5-ön toltam mert ps+ -hoz adták... Moslék nehéz..+ cefet szarul van optimalizálva..Rendesen pc-n éreztem magam. Vicces hogy egy adott hw-re se tudnak optimalizálni.. akkor milyen lehet ez a game pc-n??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...