PS Plus - nem maradnak ki a legnagyobb címek

  • Írta: szlav
  • 2022. április 3.
  • Hír
Link másolása
A hét elején bemutatkozott a megújuló PlayStation Plus, amely méltó riválisa lehet a Microsoft Xbox Game Pass programjának. Habár a pontos játékfelhozatalt egyelőre nem ismerjük, Jim Ryan szerint nem maradnak el a legnagyobb címek.

Kétségtelen, hogy a hét legfontosabb híre a PlayStation Plus megújulása volt, hiszen a háromféle csomagot kínáló előfizetéses szolgáltatás könnyedén felveheti a versenyt az óriási sikereket arató Xbox Game Pass-szel. A program idén júniusban ölt új alakot, és habár már ismerjük az árazást és azt, hogy miféle előnyökkel járnak majd az egyes csomagok, a pontos játéklista egyelőre nem mutatkozott be a nagyérdemű előtt.

A Sony már a hét elején leszögezte, hogy a csomag törzsét alkotó PlayStation Plus Extrában (és így a felső szinteken) helyet kapnak majd olyan címek, mint a God of War, a Marvel's Spider-Man és a Miles Morales, illetve a Returnal, emellett azonban megtudhattuk azt is, hogy a legfrissebb PlayStation-exkluzívok és a nagyobb belsős címek nem kerülnek be a csomagba egyből a megjelenésük napján. Kissé szomorkás hír lehet ez azoknak, akiket elkényeztetett az Xbox Game Pass, Jim Ryan azonban elárulta: nem kell aggódnunk, a legfontosabb címek mind elérhetők lesznek (előbb-utóbb).

A Sony Interactive Entertainment elnökét a hivatalos PlayStation Podcast legutóbbi adásában faggatták arról, hogy milyen játékokkal indít a megújuló szolgáltatás. Az úriember egyelőre nem adhatott erre pontos választ, annyit azonban elárult, hogy óriási a kiadók részvétele a programban. Ryan elmondása szerint már most több mint 200 partnerrel dolgoznak együtt, hogy kiszínesítsék a PlayStation Plus felhozatalát, ezek közt pedig felsorakoznak a leghatalmasabb kiadók és a kisebb indie címek forgalmazói is.

A podcast házigazdái célirányosan megkérdezték a PlayStation-főnököt arról is, hogy mik a tervek a frissen megjelenő first-party címekkel, Jim Ryan azonban a bejelentéskor megismert információkat erősítette meg. Elárulta, hogy nem az Xbox Game Pass által kitaposott utat követik, hiszen a legnagyobb, magas költségvetésű megjelenésekre továbbra is különleges, prémium tartalomként tekintenek. Az azonban már a program nyitócímeiből világossá vált, hogy előbb-utóbb ezek a játékok is csatlakoznak majd folyamatosan bővülő szolgáltatáshoz.

8.
8.
Sz0ty1
Ez mind nagyon szép és jó, de már megint a lényegből hagynak ki minket, a felhő alapú játékból. Számomra így ez az egész project értéktelen. Sajnálom, mert már nagyon-nagyon vártam. Csalódott vagyok :( De sebaj, ennyivel több pénzem marad :)
6.
6.
Venator
tudok varni igy csak azokat vedzem day one amik tenyleg nagyon erdekelnek pl gow, pokember tobbit varom ps gamepassba
3.
3.
nemfontos
#2: Igen... a ps3 -as címek között van pár igazán értékes darab. A sony nyilatkozatok alapján van okod reménykedni hogy ide is elhozzák a lehetőséget.
2.
2.
crytek
De kimaradnak sajnos a ps3asok mindenképpen :(
Néha esténként elmormolok egy imát hátha megkegyelmez majd a Magyar népnek a Sony és egyszer majd megkapjuk mi is..
1.
1.
nemfontos
Szerintem majd hullámokban, időszakosan fogják beledobálni. Így mindig lesz mivel reklámozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...