Új játékmódokkal bővült a Metroid: Dread

  • Írta: gorien
  • 2022. április 9.
  • Letöltés
Link másolása
Ha nem találtunk elég kihívást magunknak a Metroid: Dreadben, a Mercury Steam adott hozzá néhányat a kedvünkért. Az új játékmódokban a főellenfelekkel nézhetünk szembe egymás után, különböző feltételekkel.

Tavaly a Metroid: Dreadben ismét oldalnézetben veselkedhettünk neki a Samusra váró veszélyeknek, a fejlesztők pedig azóta is tesznek róla, hogy megtaláljuk a kihívást a játékban, ha alapjáraton túl egyszerűnek éreznénk. A februári frissítés bevezette a Dread Mode-ot, amelyben egyetlen bekapott találat is végzetes, a minap élesedett, szintén ingyenes tartalmakkal pedig újabb lehetőségeket kaptunk rátermettségünk bizonyítására.

Három játékmóddal bővült a játék, amelyek mindegyike a főellenfelek garmadájával állít minket szembe. A fő történetszál teljesítésével megnyíló Boss Rushban tizenkét harcot vívunk meg, s habár a fegyverzetünk minden meccs végén visszatöltődik, a sérüléseinket tovább visszük. A Survival Rushban kereken öt percünk van csak minden ellenség legyőzésére, és sem életet, sem töltényt nem kapunk vissza. A Dread Rushban pedig, akárcsak a Dread Mode-ban, egyetlen találat után kezdhetünk mindent elölről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...