Új platformokra látogat a Bugsnax

  • Írta: gorien
  • 2022. április 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Young Horses még a hónapban megjelenteti a Bugsnax ingyenes kiegészítőjét, a The Isle of BIGsnaxet. Az óriási kajabogarak elfogásába ráadásul új platformokon is belekóstolhatunk, hiszen aznap Xboxra és Switchre is megérkezik a játék.

A Bugsnax 2020-ban a PlayStation 5 nyitócímei között volt, ám azon kívül a Sony előző konzolgenerációjára és PC-re is megjelent, utóbbin az Epic Games Store-on keresztül. Azt már tudtuk, hogy PC-n nem marad Epic-exkluzív a játék, hiszen Steamre is eltalál, de ma a Young Horses bejelentette, hogy Nintendo Switchre, Xbox One-ra és Series X/S-re is megjelenik április 28-án. Ezenkívül a Game Pass-előfizetők számára is elérhetővé válik még aznap.

Április 28. jelöli Bugsnax ingyenes kiegészítője, a The Isle of BIGsnax megjelenését is, amelyről először egy tavalyi State of Playen hallottunk. Ez a több órányi új tartalmat ígérő frissítés őskori óriások szigetére hívja a játékosokat, ahol a gigantikus kajabogarak ellen nem elegendőek a szokásos trükkjeink. Kapunk békésebb újdonságokat is: házunk testre szabhatóvá válik, a bugsnaxekre pedig kis sapkákat is tehetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...