World of Warcraft - nagy leleplezés a jövő héten

  • Írta: szlav
  • 2022. április 13.
  • Teaser
Link másolása
Rengeteg pletyka szállingózik mostanában a World of Warcraft új kiegészítője kapcsán, a jövő héten azonban véget érnek a találgatások. Megvan, hogy mikor leplezik le az MMORPG következő nagy expanzióját.

Ha a World of Warcraft két lábon járna, akkor már lassan sört is rendelhetne, a Blizzard Entertainment nagy múltú MMORPG-je azonban továbbra sem húzza be a kéziféket. Miközben a régimódi kalandokat kedvelő játékosok lassan felkészülnek a szinte garantáltan érkező Wrath of the Lich King Classicra, a többiek az új kiegészítő leleplezését várhatják. A stúdió bejelentette, hogy az utóbbira jövő hét kedden, azaz április 19-én, este 6 órakor kerül sor egy nagyszabású livestream keretein belül.

Habár a hivatalos források még nem erősítettek meg semmit, számos rajongó már tudni véli, hogy merre vezet majd legközelebb a kalandorok útja. A fejlesztők az elmúlt években számos morzsát elhintettek, melyek mind a sárkányok hazája, a Dragon Isles felé vezetnek, a legutóbbi szivárgások kapcsán pedig újra és újra egyetlen szó köszönt vissza: a Dragonflight. Nem lepődnénk meg tehát, ha a következő expanzió központjába ismét Azeroth ősi őrzői, a Dragon Aspectek kerülnének, akik még a Cataclysm idején veszítették el a hatalmukat.

Akárhogy is legyen, április 19-én mindenre fény derül: ne aggódjatok akkor sem, ha nem tudnátok élőben követni az eseményt, hiszen a fontos bejelentésekről mi is beszámolunk majd!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...