18 millió eladott példány felett jár a Cyberpunk 2077

  • Írta: szlav
  • 2022. április 14.
  • Biznisz
Link másolása
A kiábrándító launch és a lassan érkező javítások sem állhattak a Cyberpunk 2077 útjába. A CD Projekt RED adatai szerint már több mint 18 millió játékos talált hazára Night Cityben.

Kétségtelen, hogy a Cyberpunk 2077 volt a 2020-as év egyik legjobban várt játéka, az elsietett premier azonban erősen rányomta a bélyegét a futurisztikus RPG megítélésére. A technikai problémák tengerén és a kezdeti botrányos optimalizáción azonban később lényegesen sokat javított a lengyel feljesztőcsapat, a februárban bemutatott next-gen verzió megjelenésére pedig a játék elért arra a pontra, amellyel a közönség java már boldogan kiegyezhet.

Azt természetesen nehéz megítélni, hogy a kezdeti hype, a későbbi javítások, vagy éppen a mélyebb leárazások segítettek-e leginkább a Cyberpunk 2077 eladásain, egy biztos: a CD Projekt RED adatai szerint már több mint 18 millió példány kelt el a nagyszabású szerepjátékból. Valószínűleg mondanunk sem kell, hogy milyen óriási szám ez -  és habár V-nek még egy darabig dolgoznia kell, hogy behozza Ríviai Geraltot (a The Witcher 3 nemrég ütötte meg a 40 milliót), egészen biztos, hogy a jövőben érkező kiegészítőtartalmakkal a Cyberpunk eladásai csak egyre magasabbra fognak ívelni.

6.
6.
pszihoapu
hiaba a tobb ezer patch, meg mindig egy bugos rettenet, de foldbe dongol a hangulataval, a megjelenes ota folyamatosan jatszok vele.:D
5.
5.
crytek
Bármilyen is lett és bárki szerint, sok kiadó megirigyelheti ezt a számot egy only single játéktól..
4.
4.
Kamukaze
Szerintem a javítások után már egész pofás és élő játék lett belőle. Én csupán a cyberpunk hangulatot hiányolom.
1.
1.
Gykrizsi
Megjelenéskor series x-en tudtam játszani, vagyis futási gondjaim nem voltak, valami piszok nagy szerencse okán bugok is alig akadtak, azon túl nagyon szerettem. Persze értem, hogy voltak problémák, nem is kicsik, de aki teheti, mindenképpen próbálja ki, mert amúgy egy remek játék. Már csak azért is, mert ilyen nyiltan bejárható cyberpunk világ nem sok akad, öröm volt felfedezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...