Előrehozták a Xenoblade Chronicles 3 megjelenését

  • Írta: gorien
  • 2022. április 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A februári Nintendo Direct záróbejelentése a Xenoblade Chronicles harmadik része volt, amit akkor szeptemberre ígértek. Most kiderült, hogy a Monolith Soft hamarabb elkészül vele.

A legutóbbi Nintendo Direct nagy durranásként a Xenoblade Chronicles 3 bejelentését tartogatta, amelynek rögtön meg is adtak egy idén szeptemberi megjelenési dátumot. A legfrissebb sajtóközleményből azonban úgy tűnik, a Monolith Soft a vártnál jobban halad a munkálatokkal, a játék ugyanis már július 29-én megérkezik Nintendo Switchre.

A Xenoblade Chronicles-sorozat legújabb epizódjában összefonódik a korábbi játékok jövője. Noah-t és Miót fogjuk irányítani, akik két nemzet konfliktusában találják magukat, hat társukkal pedig arra törekednek, hogy elérjék Swordsmarchot, és megismerjék a véres események hátterét.

A küzdelmek során akár hét karakter is pályán lesz egyszerre, akik különböző kasztok képviselőiként eltérő képességekkel járulnak hozzá a sikerünkhöz. A harcrendszer középpontjában az Interlink-rendszer áll: hőseink párokba osztva vívnak, erejüket pedig az Ouroboros nevű óriás formájában tudják egyesíteni. Karaktereinket a történettel haladva majd testre is szabhatjuk, hogy igazán egyedi felállásokat hozzunk létre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...