Xenoblade Chronicles 3 SW

Az első két epizód jövőjét összefonó harmadik felvonás.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Hiába hozta a széria legjobb nyitányát a múlt héten megjelent Xenoblade Chronicles 3, a második héten csúnyán visszaesett az eladási listán az Egyesült Királyságban. Helyét a Horizon: Forbidden West vette át.

Brit toplista: az élen kezdett a Xenoblade Chronicles 3

Kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott a Xenoblade Chronicles 3, amely a sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta az Egyesült Királyságban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nem ígérkezik túl erősnek a hónap vége, nézzük meg milyen játékmegjelenésekre és filmpremierekre számíthatunk a következő napokban!

Elmélyülhettünk a Xenoblade Chronicles 3-ban, és bemutatkozott a szezonbérlet is

A Nintendo egy huszonöt perces műsort szánt a Xenoblade Chronicles következő részének, amelyben alaposan megismerhettük a játék elemeit, és a szezonbérletről is lerántották a leplet.

Saját Nintendo Directet kap a Xenoblade Chronicles 3

Hamarosan újabb Nintendo Direct érkezik, melyben a nemsokára megjelenő Xenoblade Chronicles 3 kapja majd a főszerepet.

Előrehozták a Xenoblade Chronicles 3 megjelenését

A februári Nintendo Direct záróbejelentése a Xenoblade Chronicles harmadik része volt, amit akkor szeptemberre ígértek. Most kiderült, hogy a Monolith Soft hamarabb elkészül vele.

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.