Már hárommillió fölött jár a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Írta: gorien
  • 2022. április 21.
  • Biznisz
A TT Games karrierjét alaposan meglódította a LEGO Star Wars: The Video Game, annyira, hogy azóta is csak LEGO-játékokat gyártanak. Amikor újra visszatértek a Star Warshoz, az a játékosokat sem hagyta hidegen.

Három évbe és sok túlórába került, de a TT Games és a WB Games két héttel ezelőtt végre boltokba küldte a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagát, ami nemcsak, hogy kilenc Star Wars-film történetét dolgozta fel, de új mechanikákat, remek látványt és gazdag, bejárható galaxist ígért.

A kiadó ma örömmel jelentette be, hogy csupán két hét elég volt ahhoz, hogy a The Skywalker Saga átlépje a hárommillió eladott példányt: pontosabban 3,2 milliónál jár jelenleg. Ilyen startot nemcsak, hogy egy másik játék sem produkált még a franchise-ból, de ez a nyitány az összes platformon rekordnak számít.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is. A héten vadonatúj figuracsomagok is megvásárolhatóvá váltak benne, amelyekből összesen hetet kapunk a szezonbérlet keretében.

1.
1.
KopyAti
Meg is érdemlik a sikert. Én is megvettem, de még hozzá sem szagoltam, mert minden időmet elviszi Aloy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...