Call of Duty: Warzone - Godzilla és King Kong összecsap

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 22.
  • Letöltés
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone következő szezonja, ami április 27-én rajtol majd el. A szokásos újdonságok mellett kapunk egy időszakos eseményt is.

Április 27-én elrajtol a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone harmadik szezonja, ami ezúttal is számos újdonságot hoz majd magával. Kapunk új multiplayer térképeket, két új fegyvert, számos kozmetikai kiegészítőt, vadonatúj operátorokat, és természetesen a zombimód is megkapja a maga frissítését.

Ami viszont ennél sokkal izgalmasabbnak tűnik, hogy igaznak bizonyultak a korábbi találgatások, és a Warzone jelenlegi helyszínét, a Calderát alaposan felbolygatják majd. Egyrészt kapunk egy teljesen új POI-t a pályán, másrészt május 11-én elrajtol egy időszakos esemény, az Operation Monarch, aminek a keretein belül Godzilla és King Kong is összecsap majd.

1.
1.
Viktor_The_Best
Ekkora faszsagot kitalalni, komolyan mondom! Mar a fejlesztok se tudjak mit csinalnak! Hogy jon a COD-hoz Godzilla meg King Kong? Draga istenem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...