Megjelenési dátumot kapott a Thymesia

  • Írta: gorien
  • 2022. május 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Souls-játékok előtt fejet hajtó Thymesia tavaly már nem jutott el a megjelenésig, most viszont végre megkapta a premierdátumot. Mellé jött egy előzetes is, ami kiadós ízelítőt ad a ránk váró akcióból.

Az OverBorder Studio eredetileg tavaly szerette volna megjelentetni a soulslike akciójátékát, a Thymesiát, ám ez a vállalás végül túl optimistának bizonyult, ezért a csapat még időt kért a munkálatokra. A játék nemrég érintőlegesen szerepelt a márciusi Future Games Show Team 17-blokkjában, de eddig kellett várnunk arra, hogy végre megismerjük az új premierdátumot.

A Thymesiában egy baljóslatú királyság felfedezésére vállalkozunk, amelyet egykor naggyá tett az alkímia, ám borzasztó árat fizettek ezért a lakói. Mi az amnéziás Corvust irányítjuk, aki nem egyszerű harcos: képes hollóformát ölteni, hogy egy ragadozó gyorsaságával sújtson le ellenségeire. Az ígéretek szerint a fejlesztők szerteágazó lehetőségekkel készültek, hogy a sokféle fejlesztés és fegyver között megtalálhassuk a saját játékstílusunkat.

A Thymesia augusztus 9-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. További jó hír, hogy a Steamen a demója is játszhatóvá vált.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...