Ezt mutatta a tavaszi Future Games Show

  • Írta: gorien
  • 2022. március 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A két éve útjára indított Future Games Show idén is három adással jelentkezik, amelyek indie stúdiók és nagyobb kiadók játékait is bemutatják. A tavaszi műsort tegnap este tartottak, összegyűjtöttük, mi szerepelt rajta.

A GamesRadar tegnap este megtartotta a Future Games Show tavaszi műsorát, amelyre, ahogy azt megígérték, negyvennél is több játékkal készültek – vadonatúj bejelentésekkel, előzetesekkel és fejlesztői naplókkal is. Házigazdának ezúttal a Horizon-játékok rajongóinak biztosan ismerős páros, Ashly Burch és John MacMillan csapott fel.

A több mint egyórás adást itt megtaláljátok teljes egészében, továbbgörgetve pedig az egyes játékokat láthatjátok.

Alaskan Truck Simulator (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Ha Európában és az Egyesült Államokban már kiéltük kamionsofőri álmainkat, akkor Alaszka csodás tájait is a nyakunkba vehetjük az Alaskan Truck Simulatorban. A megjelenés 2022 utolsó negyedévében várható.

Altarborn (PC, PlayStation 5)

Egy kíméletlen, romlott világot ígér az Altarborn, amely kedvére válogat a műfajokból: egy csipetnyi soulslike némi looter-shooterrel felkeverve, roguelite-elemekkel fűszerezve. A várható megjelenés 2023-ban esedékes.

Crimesight (PC)

A Crimesight az Among Us és a Cluedo szerelemgyereke, amelyben a titkos gyilkost a jövőt előre látó mesterséges intelligencia, Moriarty segíti – a többiek pedig a hasonlóan nagyszerű Sherlock AI-ra számíthatnak. Április 14-én jelenik meg.

Death Stranding: Director's Cut (PC)

A jövő héten (pontosan március 30-án) PC-re is megérkezik a Death Stranding rendezői változata, ami értelemszerűen tökéletes alkalmat adott arra, hogy a Future Games Show-n kapjon helyet a játék launch trailere.

Deliver Us Mars (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S)

A Hold után a Marsra visz utunk a KeokeN következő játékában, a Deliver Us Marsban. Az emberiséget a kihalás fenyegeti, az esélyeit pedig tovább rontja, amikor az ARK kolonizálóhajóknak nyoma vész a vörös bolygón – nekünk kell megtalálnunk őket. Megjelenési dátumunk még nincs.

Demeo: PC Edition (PC)

Éld át az asztali szerepjátékok minden izgalmát a Demeóban! Gyűlj össze a barátaiddal egy epikus kalandra a PC-re szabott változatban, amelybe ugyanakkor a VR-eszközt használó játékosok is változatlanul becsatlakozhatnak. Április 7-én indul a korai hozzáférés.

Dorfromantik (PC)

Ha egy kis relaxációra vágysz, nem kell tovább keresned. A Dorfromantik olyan városépítő, ahol nem versenyzel az idővel, nem küzdesz a veszélyekkel, csak élvezed, ahogy egyre gazdagszik a világod. Az eddig korai hozzáférésű játék április 28-án teljesen is megjelenik.

Expedition Zero (PC)

Tegnap megjelent az Expedition Zero, a launch trailere helyet kapott a Future Games Show műsorában. Ebben a túlélőjátékban egy északi erdőben ragadunk egy elveszett expedíciót titkát kutatva, miközben egy szörnyű rém szomjazik a vérünkre.

Flintlock: The Siege of Dawn (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Az Ashen fejlesztői egy kétperces videóban mutatták be legújabb alkotásukat, az idén várható Flintlockot. Kicsit jobban megismerhetjük a játék istenek uralta világát, ahol a puskapor feltalálása adott esélyt az emberiségnek a visszatámadásra, illetve néhány villanás erejéig gameplayt is látunk.

Forever Skies (PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S)

A Föld elpusztult, míg mi a csillagok között voltunk, úgyhogy a tudomány erejével a romokból kell új életet építenünk magunknak. Nem árt azért résen lenni: ki tudja, mi bújik meg még az épületek között. A PC-s változat megjelenése 2022-ben várható.

Gun Jam (PC)

A Jaw Drop Games lövöldözős játékában nem elég ész nélkül rángatni a ravaszt – jobban járunk, ha a ritmusérzékünkre hagyatkozunk. Változatos fegyverek, színes világ és vagány zenék várnak a Gun Jamben.

Immortality (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

A Her Story és a Telling Lies alkotójának legújabb játékában egy híres filmsztár nyomába eredünk: az eltűnése rejtélyét a filmjein és egyéb, őt tartalmazó felvételeken keresztül oldhatjuk meg. 2022 nyarán jelenik meg.

Imp of the Sun (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

A nap ereje elenyészőben, ezért az utolsó sugaraként ránk hárul a feladat, hogy visszaállítsuk régi fényét. Az Imp of the Sunt a perui kultúra ihlette, és egy aranyos akció-platformer, amelyet már játszhatunk is.

Justice Sucks (PC)

Amikor a világot elborítja a bűn, a rettegő ártatlanok csak egy hősre számíthatnak: egy roombára. A kis robotporszívót nem kell félteni, hiszen könnyűszerrel veszi át az irányítást a környezet elemi fölött, de ha kell, maga is géppuskát ragad – aztán meg persze rendet hagy maga után.

LEGO Bricktales (PC)

Kalandos történetek egész sora vár ránk a LEGO Bricktalesben, amely nem hazudtolja meg a márkát: ahhoz, hogy megoldhassuk a változatos feladványokat, LEGO-kockákból magunknak kell megépíteni a szükséges holmikat. A megjelenési dátuma még nem ismert, és a teljes platformlista sem.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

Április 5-én befut végre a következő LEGO Star Wars-játék, amely mind a kilenc számozott mozifilmet felöli. A legújabb előzetes az univerzum gonosztevőire koncentrál, bár a TT Games-alkotásokhoz híven ezúttal is egy leheletnyivel nehezebb lesz komolyan venni a sötét oldal képviselőit.

Midnight Ghost Hunt (PC)

A Midnight Ghost Huntban minden meccsen éjfélig jut ideje a játékosoknak diadalmaskodni, akár a szellemvadászok, akár a kísértetek csapatában van. A Vaulted Sky Games és a Coffee Stain Studios leleplezte, mikor kezdhetünk neki a multiplayer szellemvadászatnak: március 31-én. 

Sengoku Dynasty (PC)

A Medieval Dynasty kiadója egy újabb városmenedzselős-túlélős játék mögé állt be. A Sengoku Dynasty a hadakozó fejedelemségek korában játszódik Japánban, amikor a szamurájok szabadul dúltak fel minden falut – mi azonban nem hagyjuk könnyen magunkat. Idén megjelenik.

Silt (PC)

Ebben a kézzel rajzolt, horrorisztikus puzzle-játékban a tengely legsötétebb mélyére merülünk egy búvárral, olyan helyekre merészkedve, ahol a természet egészen bizarr formát öltött. Különleges képességünk, hogy meg tudjuk szállni a mélység élőlényeit. A megjelenés tavasszal várható.

 

Songs of Conquest (PC)

A Heroes of Might & Magic-sorozatból ihletődő Song of Conquest fejlesztői beugrottak a Future Games Show-ra, hogy alaposabban is bemutassák játékuk világát és működését. Mi majd május 10-től próbálhatjuk ki a játékot, amikor is korai hozzáférésbe lép.

Team 17-összeállítás

A Team 17 saját szegmenst is kapott a műsorban, hogy felsorakoztasson minden olyan játékot, amelynek megjelenését kiadóként gondozza. A válogatásban szerepelt a Marauders, a Gord, a Sweet Transit, a Ship of Fools, a The Unliving, a Batora: Lost Haven, a The Serpent Rogue,a Thymesia és a Trepang 2.

The Cub (PC)

A Sega klasszikus, kőkemény platformerei ihlették a The Cubot, amelyet a fejlesztői úgy írnak le, mint egy posztapokaliptikus A dzsungel könyvét. Miután az emberek java elmenekült a bolygóról, a hátramaradottak egymás ellen fordultak, a kis főhős pedig inkább a vadonba menekült. Még nem tudjuk, mikor jelenik meg.

The Cycle: Frontier (PC)

A free-to-play The Cycle: Frontierben futurisztikus szerencsevadászokat alakítunk, akik nagy zsákmány reményében érkeznek egy idegen bolygóra – ám köztünk és a javak között ott áll a többi játékos is. A megjelenés 2022-re várható, de április 19-ig jelenleg is fut a zárt bétatesztje.

The Outbound Ghost (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

Outbound városa az élet és a halál között ragadt, csakis bánkódó szellemek lakják. A mi feladatunk lesz, hogy fejtörőkön és körökre osztott harcokon keresztül átsegítsük őket valahogy a túlvilágra. 2022-ben jelenik meg.

The Time I Have Left (PC)

Aline-nek hat órája van hátra az életéből, és egyúttal ennyi ideje van megszökni a Hetes Kolóniáról is. Nekiállhatunk nyomozni és felderíteni a környéket, hogy megfejtsük, mi mérte ránk ezt az ítéletet, de az óra ketyeg – ha nem jutunk ki időben, vége mindennek. 2023-ban jelenik meg.

This Means Warp (PC)

Korai hozzáférésbe lépett a This Means Warp, ahol az Overcooked találkozik az FTL-lel: egy űrhajó ügyefogyott legénységeként kell átkelnünk az űr ismeretlen, procedurálisan generált régióin, miközben próbálunk nem áldozatául esni a különféle ólálkodó veszélyeknek.

Turbo Golf Racing (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

A Turbo Golf Racing olyan, mintha a Rocket League nem a focit, hanem a golfot utánozná. Színes versenyautókkal kergetjük a gigantikus golflabdákat, amiket a többieket megelőzve kell a lyukba juttatnunk. Már jelentkezhetünk a bétatesztjére.

Vampire: The Masquerade – Swansong (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

A Swansongban három főhőst irányítva kell végére járnunk az eseményeknek, amelyek az egész bostoni vámpírközösséget fenyegetik. A játék új előzetese a szerepjátékos elemeket és azok működését veszi sorba. A megjelenés május 19-én esedékes.

Bónusz #1: Akikre még érdemes odafigyelni

Habár külön bemutatott nem kaptak, a Future Games Show összeállított egy válogatást azoknak a frissen megjelent vagy várható játékoknak, amelyekre szintén érdemes vetni egy pillantást: SacriFire, Food Truck Empire, Instruments of Destruction, Mythbusters: The Game, Lumote, Evil Wizard, Arcade Paradise, Itorah.

Bónusz #2: Future Games Show - Virtual Show Floor

A Future Games Show ismét mellékelt egy virtuális showfloort is, amelyen kilenc olyan játékot mutattak be, amelynek már játszható a demója: Cursed to Golf, Power Chord, Terror of Hemasaurus, Spirit of the Island, Project Warlock II, Norco, Abriss, Revolution: The Spark, Helvetii.

1.
1.
Robilluma
Remek cikk.
Volt mit kijegyzetelgetni :D Jó lett volna több gameplayt látni, de ez van.
A Flintlock, Deliver Us Mars érdekesnek tűnik.
A survivor game Expedition Zero nagyon komoly grafikát és animációt kapott, nem a stílusom de ha játssza majd vmelyik streamer biztos belenézek.
A Lego Star Wars zseniális és nagyon vicces lesz. Az igazán indie-k közül a Silt és a The Cub is nagyon szép.
A Thymesia pedig jöhetne már nagyon.
Jó volt a felhozatal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...