Jelentősen kiegészült az Eldest Souls

  • Írta: gorien
  • 2022. május 2.
  • Letöltés
Link másolása
Az Eldest Souls ősi istenségeket és kíméletlen küzdelmeket ígért a játékosainak, akiktől cserébe a fejlesztők, állításuk szerint, olyan mértékű szeretetet kaptak, amit csak egy méretes frissítéssel hálálhattak meg.

A Fallen Flag Studios tavaly dobta piacra első játékát, az Eldest Soulst, amely a soulslike játékokhoz híven könyörtelen harcokba küldött mindet tíz istenséggel szemben – az összecsapásokat csakis acélidegekkel és a tanulásra való hajlandósággal nyerhettük meg. Akik az alapjáték kihívásait kevesellték, azoknak eddig is újabb rétegeket nyújtott a New Game+ mód, de a ma megjelent, ingyenes frissítés kielégítheti az újdonságra vágyók igényeit.

A Depths of the Forgotten a fejlesztők elmondása szerint nagyjából harminc százalékkal növeli a játék tartalmait. Még a veterán játékosoknak is kihívást fog jelenteni a három új főellenség, akik egyedi harcmezőkkel, képességekkel és mozdulatokkal érkeznek, míg a játékosok négy új fegyverrel vethetik bele magukat az istenaprításba. A lore szerelmeseit pedig újabb titkok és egy rejtélyes NPC, Orenai várja.

Az Eldest Souls játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...