Késik a The Day Before, de jó oka van rá

  • Írta: szlav
  • 2022. május 5.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervek szerint már idén nyáron napvilágot látott volna a Fntastic online túlélőjátéka, a premierre azonban csak jövő tavasszal kerül sor. Ennek a legfőbb oka, hogy erősebb motorra költöztetik a játékot.

Tavaly januárban mutatkozott be a The Day Before, amely habár a témáját tekintve nem a legegyedibb darab (egy zombis online túlélőjátékról van szó), a pazar látványával és a videókon bemutatott minőségi kivitelezésével egyből komoly érdeklődést keltett maga iránt. Néhány hónappal ezelőtt az NVIDIA is demózta az alkotást, így közelebbről is láthattuk, hogy hogyan süvítenek majd a golyók 4K-ban az RTX-es kártyákon.

A játék látványvilágával tehát eddig sem volt probléma, a Fntastic csapata azonban ennél is magasabbra teszi a lécet. A fejlesztőbrigád úgy döntött, hogy az Unreal Engine 4 helyett végül a friss és ropogós Unreal Engine 5-tel hajtják meg a játékot. A stúdió közleménye szerint a modernebb játékmotor jó szolgálatot tesz majd a hatalmas nyílt világ és a nagyszerű játékélmény kivitelezésében.

Ennek azonban meg van a maga ára. A PC-re és újgenerációs konzolokra tervezett címet az eredeti tervek szerint már idén júniusban kézhez kaphattuk volna, a fenti átállással azonban a stúdió 2023. március 1-ig tolta a premier dátumát.

4.
4.
Chdz
#3: Sok oldalon/fórumon scamre gyanakodnak sokan, azért lett ez a nagy hirtelen váltás. Szerintem létező cucc, csak sokkal hamarabb be lett lengetve a népnek, mint kellett volna.
3.
3.
maros1977
Hogy érted hogy nem tudtak eredeti gameplayt mutatni??
2.
2.
BockÚr
1 valodi gameplayt nem tudtak felmutatni kétlem hogy egyáltalán létezik e ez a játék
1.
1.
crytek
Online... Pfff ki hitte volna :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...