Fejlesztői naplón a Deliver Us Mars

  • Írta: gorien
  • 2022. május 6.
  • Videó
Link másolása
A Deliver Us the Moon folytatása szinte mindenben igyekszik felülmúlni az első részt. A fejlesztők naplósorozatot indítottak, hogy betekintést engedjenek a játékkészítés folyamatába, és felfedjenek néhány várható érdekességet.

A hamarosan next-genesedő Deliver Us the Moon folytatása a tavaszi Future Games Show műsorában mutatkozott be. Ebben a Hold helyett a vörös bolygót vesszük célba, ahol teljes kolonizálóhajók tűnnek el – ez pedig kifejezetten problémás a klímaválság sújtotta Földről menekülő emberiség számára. Hogy a játék világát és működését jobban megismerjük, a KeokeN fejlesztői naplósorozatot indított.

Az első videóból megtudjuk, hogy míg az egész emberiség megmentéséért küzdünk, egy nagyon személyes történetet is át fogunk élni, amelynek egy apa-lánya kapcsolat áll a középpontjában – ezen sokat segít az is, hogy az első résszel ellentétben már teljesen szinkronizált lesz a karakterünk. A Mars nyújtotta különleges vidékekre is vethetünk néhány pillantást, illetve az új mászómechanikáról és az előd fejtörőinek továbbfejlesztéséről is hallunk.

A Deliver Us Mars PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, illetve PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készül, de várható megjelenési dátumunk még nincs.

1.
1.
crytek
Az elsőt a game pass miatt végigvittem, tetszett. Szóval várom szeretettel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...