Húszmillió eladott példánynál jár a Stardew Valley

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 9.
  • Biznisz
Link másolása
A minap frissült a Stardew Valley hivatalos sajtóoldala, amiből kiderült: Eric "ConcernedApe" Barone remek játéka már több mint húszmillió példányban talált gazdára.

A legnagyobb AAA-fejlesztések is megirigyelhetnék a Stardew Valley sikerét, amely márciusra átlépte a húszmillió eladott példányt. Erről a játék hivatalos sajtóoldala számolt be minden különösebb csinnadratta nélkül - ezenkívül azt is megtudtuk, hogy ebből az eredményből 13 millió kópiát vállalt a PC-s változat.

A Stardew Valley természetesen az összes fontosabb platformon játszható, és láthatóan töretlen népszerűségnek örvend, hiszen a tizenötmilliós mérföldkövet tavaly szeptemberben érte el, és időközben még társasjáték is készült belőle. Eric "ConcernedApe" Barone egyébként már nagyban dolgozik a következő játékán, a Haunted Chocolatierről itt írtunk bővebben. 

1.
1.
Scat
Én is megvettem pár hónapja, de nem volt jó vétel. Nekem inkább munka ezzel játszani, nem pedig szórakozás. Túl lassan történik benne minden.

Erre sajnos már csak akkor jöttem rá, mikor túlléptem a kétórás visszaválthatósági időn (két óránál még bíztam benne, hogy csak nagyon az elején vagyok és majd beindul ez), szóval ez így kidobott pénz lett nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...